Friday, 11 January 2013

5th day exam !

 
 
 

saje selitkan , hehehe , hari nih pepel day !


 
nampaknye , CP hupdate pasal exam je nih , heehehe ~ ade gi idea laen tapi CP simpan dlu la , hehehe ~


ade membe CP bagitaw yang blog CP nih berat la , ala  acano tuhh , nih gara2 CP g masukkan gambar DSLR tanpa kecikkan size la nih , macam mana nak buat ek , nak delete ke ha entry tuh , haish sayangnyerr ...


okeila , nampaknya , CP dah sampai ke paper exam yang ke 5 , tinggal 1 paper je lagik iaitu paper BI sok pagi kul9 :P


paper tadi untuk kursus PEMBENTUKAN NEGARA BANGSA (HNH3013)


kalaw baca note2 memang sebijik perasaan nye macam baca sejarah , but wait a min ! sejarah tuh my fav subjek wokeyh !


so takde hal pown CP nak baca , membaca dengan semangat lagik tuh , cmnih la , baca dengan santai je , semua masuk otak dengan pantas , soalan pown , errr , kalaw kate kacang macam berlagak je tapi memang bukan kategori susa la , tahniah pada CP :P


CP jawab paper tuh kurang dari 15 minit even mase yang diperuntukkan 45 minit , siap je CP klua dewan dengan konfiden , bukan CP over konfiden tapi CP nak kena g toilet la , sebab mase jawab tuh , baru jawab 2 soalan , dah rase nak terkucil lak 


mana taknya , jawab exam kat dewan SITC tuh , pergh ! sejuk YA RABBI ! CP nih kalaw dah sejuk sangat mula la nak terbocor je , CP jawab sepantas yang mungkin tapi masih dalam keadaan hati2 sempat semak sekali ...


siap je terus bangun , amek beg , larik !!!! cari toilet !


then CP tunggu je kat luar dewan tuh , ingat nak balek awal tapi macam tak patut lak , tadi g sekali ngan membe , balek pown kena la sekali , hehehe ~ 


actually sebelum CP klua dah ade yang klua dlu kowt , dah dye klua baru ade konfiden sikit nak keluar , hehehehe ~ 


gamba kat ats tuh lepas CP klua toilet , then ade membe klua awal gak , hehehe , cnap pic la , ape lagik ! hehehehe


keyh ! tuh jerr !!


hadios !


13 komen budak kiut !:

Eiqa ciK said...

Singgah sini.. :)
Wah. Sepantas kilat ea CP abis jawab exam.hehe..

cweet pinky said...

@Eiqa ciK hehehe ~ biasa la , nak terkucil gpown memg target nak klua awal je , biasala kalaw dah last2 payper nih

krole said...

huhu ada jgk yg awal kuar yew...hmmmm...nak kata blog CP ni berat tak adalah...but kalo sal gmbar DSLR tu hm...mmg punca blog jd berat jgk wak...tp kalo wak ada photoshop kew? kan bule kurangkan saiznye = ringan~

Sue PeLik said...

huhuhuhu. sonok laaa erk?? huhuhu. erm. eh, macam kenal jerk gambar tu di ambil kat mana??? huhuhuhu

nabila said...

goodluck untuk paper bi ;)

aku HaniAsyira said...

sonok lah dah abis paper..

cweet pinky said...

@krole hehehe , CP bukan ape , pemalas punye pasal le , hehehe ~

cweet pinky said...

@Sue PeLik hehehe , kat depan sitc , kitorang snap tuh pown mengadap sitc :D

cweet pinky said...

@nabila heheh , tq :D

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira opkos la , hehehe

boni kacak said...

sekarang ni okeh dah..tapi kalau nak lagi ringan, awak buang background yang ada bling2 kat cursor tu..mesti lagi ringan.. :)

sa mic said...

atototot ayuuuu :p

Nor Salmi said...

Peringatan buat CP tu.. Lain kali jangan buat lagi..