Monday, 21 January 2013

1st Giveaway By Puterikasih.com

setelah menanggung kebizian yang terlampau , akhirnya CP ade mase nak join GA si puteri kasih , hehehe , memang CP dah niat nak join dah ~ hehehe

nih header dye ... nak join ? klik sini



kena tag sorang membe aw , jadik mangsa yang bertuah ... jeng3 !!





*maap3*


oklah  , sampai sini je , kalaw nak taw lebih lanjut , klik je sini keyh !

hadios !


okeyh nih senarai penaja :P *lupe letak , maap sis puteri kasih , hehehe*


“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia







28 komen budak kiut !:

Cik Rongoks Ika said...

good luck ! ^^

cweet pinky said...

@Cik Rongoks Ika tq cik rongok :D

deqjamucuxx said...

GudlUckkk ~

puteri kasih said...

thanks CP :)

good luck yer :)

p/s nak kena denda ni..entri tak lengkap :P masukkan senarai penaja yer (ayat yang puteri suh copy paste tu)..hehe

Shiyda Aqma said...

gud luck yer cp :P

cweet pinky said...

@deqjamucuxx tq deqja :D

cweet pinky said...

@puteri kasih alamak , CP tak pasan lak , hahahha ! cowi3 ~

cweet pinky said...

@Shiyda Aqma tq :D

Dikbi Kamaruddin said...

good luck CP.. :)

Saya Wann said...

Wann datang membalas kunjungan :)

Eira Aikawa said...

Assalamualaikum..
TQ sudi jengah blog Eira..
Eira follow sini..
Salam perkenalan..
:)

Sue PeLik said...

huhuhu. saya di tag! huhuhu sonok2 ermmm. ayat biasa org guna kalau adda masa saya join!! hehe tapi kalau kita join kita guna blog contest tau! sooo tenkiu!!!! huhuhuhu tag kitaaa :) i lap u n goodluck oke! :)

hana hadi said...

gud luck :) hana pun join ni

krole said...

wuah bestnyew...wak pong join...gud luck yew..kalo menang bagi2 skit hadiah yew ngeee

puteri kasih said...

ha sekarang dah complete ^_^

sa mic said...

goodluck ye CP , hehehe

boni kacak said...

good luck tau awak :)

cweet pinky said...

@Dikbi Kamaruddin tq dikbi :D

cweet pinky said...

@Saya Wann huhuhuhu~ tq membalas kunjungan , macih 3!!!

cweet pinky said...

@Eira Aikawa salam perkenalan , salu la jenguk CP ek :D

cweet pinky said...

@Sue PeLik hehehe , lap tuh lap jugak , hehehe , jangan lupe join :P hehehehe ~

cweet pinky said...

@hana hadi hehehehe , taw takpe , CP pown perasan hana join :P

cweet pinky said...

@krole hehehehe , pandai yer krole nak sharing2 :P

hehehehe ~

cweet pinky said...

@puteri kasih macih ingatkan , hehehehe ! teruja sangat nak join , sampai tak pasan dah lengkap ker tak :P

cweet pinky said...

@sa mic tq :D

cweet pinky said...

@boni kacak tq :D

P#eoniX said...

gud luck!!!akuh pon masuk gak!!!hehehehhe...

Azwar Syuhada said...

Good Luck Cp!! azwa datang terjah dari GA yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html