Sunday, 2 December 2012

pengumuman !




okeyh , kat sini CP nak buat sikit pengumuman yang CP nak berhenti dlu daripada join mana2 segmen atau GA , sebab , CP nak setelkan dulu segmen2 sebelum nih yang tergendala ...



tergendala macam mana ??



tergendala daripada di BLOGWALKING oleh CP keyh , CP nak lawat balek segmen or GA yang CP pernah join , then nak follow up semua senarai peserta ...



perjalanan dalam mencari kenalan2 blogger yang baru .... bukanlah nak menambahkan senarai follower CP , tapi nak mencari pembaca dan pelawat setia 


CP tak mengharapkan mereka follow sebab bagi CP , CP nak orang baca apa yang CP tulis bukan setakat singgah semata2 ataupun follow then hilang tak nampak dah ...


lagik satu,CP dah rase gian sangat nak baca entry2 peserta 6 perkara tentang saya and maksud kasih sayang tuh , aiyak !


tapi , BW ke bloglis dan mereka yang meninggalkan jejak di CBOX dan kotak komen akan berjalan seperti biasa la ... hehehe !!


tuhh je , hadios !!



notaKAKI: tapi , tapi , dari semasa ke semasa CP akan publish segmen yang dah CP create dalam draft ... hehehe , takkan nak simpan lak :P

26 komen budak kiut !:

TehaaNFM said...

CP jom wat segmen/Giveaway sama2 :D
mcg tehaa kat fb, if brminat~

Natasha said...

Follow hilang dan tak nampak.. mcm saya kan kan.. ^^ take care

Raudzah Zahari said...

Ok CP..selamat berehat ya..and sekali-sekali dtg ziarah blog I k..

Crack said...

Saya hari2 baca blog CP..betulll CP! ^_^

faie mohamad said...

xpernah pun join GA.. huhu
bguslah CP ni :)

Azie Namico said...

Hehehe...singgah sini cp...wahh !mcm byk jer joint segmen/giveaway eh cp....semoga berjaya lah eh !

Dunia Wilma said...

Bagusnya CP nie...
Wilma belum berkesempatan lagi BW...
Tengah update blog...
Bila ada masa Wilma akan BW :-)

boni kacak said...

saya ni termasuk tak dalam senarai pelawat setia awak??hehehe

Ayumi Comot said...

huhuhu..ayu pun dah lame sgt xjoin mane2 segmen atau GA....dah tua kot, jadi xde mood nak main camtu2 lagi,hoho~

tua ker???:P

krole said...

huhuhu...fokus mna yg pnting dlu yew wak~

Mar Haini Abdul Rahim said...

eheheeh.. baiklahhh pengumuman diterima :P

-meeSUPERGIRL- said...

hehe amboiiii.. selamat bersegmen :)

PORUMAN said...

rajin btl awk berurusan dgn segmen ni...

puteri kasih said...

rajinnya CP ni buat segmen..kan kan..nanti kalau sis buat segmen pun CP kena join yer :)

Mat Jo said...

ala, baru nak ajak join segmen mat jo, ahaks

hainom OKje said...

Okje pun tak habis bw mia punya segmen lagi!..hu.hu...

sa mic said...

Wa setia dengan blog lu taw. Hehehehehe

Pykaa Pdott said...

betol tuh cp , stakat follow je tapi tak baca entry kita baik tak pyahkan . :)

solleh izzati said...

saya tiap2 ari tgk blog ni..hhahaha.. setia ni...



Betul ke Pahlawan Melayu Dulu Kala Menggunakan Keris?

solleh izzati said...

aik xda pn komen..huhu..


Betul ke Pahlawan Melayu Dulu Kala Menggunakan Keris?

Azmil said...

Kalau saya nak berkenalan dgn awak, boleh?Kalau saya nak berkenalan dgn awak, boleh?

cweet pinky said...

@TehaaNFM hehehe , tq ajak , tak ade keberanian lagik la :)

@Natasha u special case la tasha :P

@Raudzah Zahari insyallah , CP akan ziarah :P

@Crack okeyh3 , CP percaya , CP percaya :P

@faie mohamad saje nak try join , sebab slalunye GA nih ade hadiah menarik :P

@Azie Namico hahahaha ! CP pown tak pasti , banyak la kowt , macam banyak je :P

@Dunia Wilma tuhla , CP pown tak stat lagik nih :P

@boni kacak hampir2 kowt :P

@Ayumi Comot hahaha , dah tua ke ?? hehehe , mgkin sebab CP nih masih muda remaja , tuh semangat berkobar tuh

@krole ape yang penting ??? kerjasama ! hahaha , maap krole , gurau2 je :P

@Mar Haini Abdul Rahim roger n out kan ?? hehehe !

@-meeSUPERGIRL- mekaseh :P

@PORUMAN rajen le juge , bes , sebab dapat kawan baru :P

@puteri kasih kalaw CP tak bz , boleh aje :P terpulang pada masa yang terluang :P

@hainom OKje CP langsung tak start lagik nih , acano tuh ??

@sa mic sape sa mic nih , CP tekan nama , takleyh masuk lak blog awak :P harap2 ade tinggal jejak kat CBOX

@Pykaa Pdott betul tuh , wat penuh je :P

@solleh izzati elelele , dan2 lak , hehehe ~ cowi late reply , agk kebizian di situ .. :P

@Azmil takde hal , selalu la berkunjung ke sini :D

zulhilmi tempoyak said...

org ni nk join apa pon xsempat. hehehe

Dikbi Kamaruddin said...

buzzz..bee pun tak terBW semua blog...masa terhad la...huhu

cweet pinky said...

@zulhilmi tempoyak hahaha , same la , hari nih kelas agk full cmpur dengan training silat lagik malam nih , fuh , konpem penat nih :P

@Dikbi Kamaruddin hahaha , yekerr , biasala tuh , CP pown nih cakap je , blom start lagik nih ...

aku HaniAsyira said...

rajin CP kan.. sy sekarang ni lawat kwn2 yang ada je.. pesal pe ntah mood cari kwn baru tak datang dan join GA atau segmen tak dtg2.. =P