Tuesday, 27 November 2012

Segmen Saya Follow Awak , Awak Follow Saya"




nampak banner , CP dijemput oleh si tuan segmen nih untuk join keyh , okeyh , alkisahnya , CP nih pantang dijemput , kalaw dah jemput , peluang untuk join tuh , sangat la besar sangat2 , 100x sangat3 !



okeyh nak taw lebih lanjut boleh klik banner keyh , same2 kite support si pembuat segmen , tgk macam newbie lagik



*samela ngn CP pown :P*



segmen nih akan berakhir sampai 10/12 , lama lagik tuh , jom same2 kite support dye jom , kate blogger sporting , CP cabar korang , hik3 , yang dah baca entry nih , yot3 !!!



jumlah polower terkinik .... (printscreen)
 
 

 
hadios !!



mangsa tag 



BEE
 
IZZAH 
cik Izzah nih CP maen terjah je :P

7 komen budak kiut !:

Crack said...

Nak join ke idok ni...ish2...

\\ Izzah // said...

Cik CP , thanks sebb tag izzah :)

Sa Michaisi said...

Selamat bersegmenggg CP , hehe

puteri kasih said...

selamat bersegmen :)

Dikbi Kamaruddin said...

wah... mangsa tag..hihi...akk tak kisah...jom ramai2 follow blog CP...

Shiyda Aqma said...

selamat bersegmen cp ! :)

hainom OKje said...

Selamat bersegmen CP