Monday, 19 November 2012

mana JEJAK korang ??

 
 
 
okeyh , hari tuh entry pasal polo dan polo dapat baju polo kan ?? *hehehe, dapat baju polo tuh tipu*
 
 
kat sini CP nak cite pasal tinggal jejak lak , kalaw korang dah lawat blog someone tuh , jangan lupe tinggal jejak keyh .. terutamanya kalaw kat box kotak jerit tempat korang singgah
 
 
ade lagik satu warning ! *buat muka ala2 gengster kg pisang*

 
 
 
 
 
pastikan jejak korang tinggalkan tuh , link blog korang bukan emel okeyh , CP ingatkan nih bukan ape sebab pernah jadik kat CP lerr , mentang2 lerr kat CBOX tuh 
dye tulis 
 
 

-gamba CBOX-


CP nih bile nampak dye tulis E-MAIL , terus je taip emel CP yang sebenar , mase tuh tengah naif kan , memang haram la orang tuh nak jejak balek
 

ACANO ?
 


dah blog pown tak jumpe , CP harap takde la orang buat kesilapan macam CP nih , sebab ade jugak link yang CP klik alih2 page BLANK je
 

CP pesan ni pown taknak korang teraniaya macam CP *teraniaya sebab diri sendiri , keh300!!*


kat tempat CP takpe , nak tinggal jejak kt CBOX pown takde masalah kalaw taknak komen la tapi secara balasannya , CP pown tak komen la entry korang 
 

bak kata orang PERAK ..


"what u give , u get back!"


adei , dah macam skrip gengster milennium lak , means , citarasa antara blogger nih tak jauh beza pown , dye pown nak jugak entry dye kena komen kan , takkan dye je nak komen entry orang kan ? kan ??


hehehe !! tiba2 hari nih CP rasa bangga lak dengan diri sendiri kerana idea datang BERBUIH-BUIH memunculkan diri , harap jangan larr ade yang berkecil hati berkecai jiwa dan raga keyh ? OKEYH ?!!!

TUH JEP hadios !


41 komen budak kiut !:

NaSriZ FaRdiSza said...

garangnye bdk pinky nie...takutlah... :P

WaneyRedza said...

Haha.. Samala.. kite pun pernah masukkan email :))

puteri kasih said...

ada juga yang spam ngan macam-macam link iklan

krole said...

huhuhu~pnah jgk dulu~

Dikbi Kamaruddin said...

1st time dengor org perak kata what u give , u get back!...hihi.. betul tu apa yg CP kata coz terkena jugak camtu..susah nak balas kunjungan kan...

deqjamucuxx said...

takuik..takkuuiikk CP garang cam nenek titew . haha

Crack said...

aaaaa..patutla saya klik nama pastuh buka microsoft outlook ...haha...besa ar tuh... ^_^

~ cik matahari ~ said...

hehehe betul3! sila dengar nasihat cp yg dlu nye naif :p hehe gurau je ~ nice sharing :)

Sa Michaisi said...

Haha agak mengerunkan sedikit entri ni, ihikssss! Haha wa dah selalu kena amende orang selalu buat gini . Especially blogger blogger baru . Adeh sob sob .

Detective Fiqa said...

kuatnyer gangster ni hahaha

aku HaniAsyira said...

agaklah.. nak jejak tak lepas balik.. itu belum lagi yg takda kesan..

Eiqa ciK said...

Woo.. CP nampak garang la.. hehee..
Biase la tue CP. Kadang2 tue ada gak tangan yang gatai letak link bukan blog dorang. Saje nak menyemakkan shout box je.

-meeSUPERGIRL- said...

ala zaman vangang mee dulu pun bendul jugak p letak email . kakakakkaka

Si Matatajam said...

Akak lebih suka tinggal jejak kat komen box..

Shiyda Aqma said...

haha , sabor2 :P selalu gak jumpa yg letak email ni , last2 siapa yg rugi ? dia jugak .. haha :P

nn lylyn said...

luahan rase hati ni ^^

cweet pinky said...

@NaSriZ FaRdiSza mana da garang , kan manja2 je nih :D

cweet pinky said...

@WaneyRedza yes ! err , kite geng , hehehe !!

cweet pinky said...

@krole : hehehe ! penah ape nih ?? hehehe

cweet pinky said...

@puteri kasih tuh pown satu hal cik puteri , geram kan ...

cweet pinky said...

@Dikbi Kamaruddin camne nak beramah mesra dg nlebih mendalam kalaw tak tinggal jejak kan

cweet pinky said...

@deqjamucuxx hahaha , eee , ade ke same nan nenek iye , nenek iye yang tiru titew tuh :P

cweet pinky said...

@Crack : cik crack , CP tak paham lah pulak , bahasa tinggi nih :D

cweet pinky said...

@~ cik matahari ~ : ish3 , takpe2 , CP adalah seorang wanita yang cool *lah sangat

hehehe , jemput datang lagik la yerr ..

cweet pinky said...

@Sa Michaisi : bwt menda ?? hehehe

cweet pinky said...

@Detective Fiqa gengster ? err , CP perajurit sailormoon , errr ...

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira : taw takpe ...

D i n said...

balas kunjungan awak balik dengan komen yg lebih bernas hehe betul jadilah peningal jejak yg hebat hehe..


Lalalalaalal huarghh~~

deqjamucuxx said...

eehh. nenek tiru CP. that's mean CP lebih tua dari nenek titew .

kahkahkah *evil !

cweet pinky said...

@Eiqa ciK tuh pulak fenomena link iklan , tuh pown memg serabut ..

cweet pinky said...

@-meeSUPERGIRL- hahaah , naseb ade geng , takde la rase kevangangan changat :P

cweet pinky said...

@Si Matatajam CP suke tinggal 22 , tapi even org tuh jenis tinggal kt box pown , kalaw CP bukak ade entry bes , CP tetap komen , hahaha

cweet pinky said...

@Shiyda Aqma dorang bukan suke , tapi tataw :P

*bekap diri sendirilk nampak :P

cweet pinky said...

@nn lylyn hahaha !! mana taw nih ??

cweet pinky said...

@deqjamucuxx nenek deqja tiru macam mana rasa muda keyh .. :P

cweet pinky said...

@D i n mana komen yang bernas tuh ?? hak3 !! okeyh2 , bernas2 ..

dya bunga said...

btl2..lagi bagus kalau komen dri tgglkan jejak kt shoutbox.kan3?

cweet pinky said...

@dya bunga : mana2 pown , bole jer cik dya :P

Nurul Ain said...

terjah..
http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/saya-blogger-baru.html

Saifulizan Shaari said...

xbox tu laa xbiasa lg...hhehehehehee

Mat Jo said...

nnti mat jo tinggal kan jejak bersama2 bekas tapak kaki lgi, ahaks