Thursday, 29 November 2012

follower 444 AINIL FAZIEDA ?

 
 
tengah CP dok belek blog , mata CP nih terkilas kan bilangan follower , wah , canteknya num ...
 
444
 
*lagi 1 num , cukup num ekor*
 
laju je tangan CP tekan PRINTSCREEN
 
 


nampak tak ? nampak tak ??

keesokan pagi subuhnya , CP nak lawat la , nak blog review la kunun kan , alih2 bile tekan ....

-

+


-


+


_


+





err , takde link , harap2 si pemilik blog boleh respon entry nih :) tq





 

21 komen budak kiut !:

Juliet_iRa~" said...

heee tahniahhh rmai dah follower dia :D

azie namico said...

Salam cp...

saya yang keberapa..hahaha..gurau !

D i n said...

wah dah 444 hehe tahniah :D

untuk cara letak link dlm profile boleh rujuk sini :)

http://dingraphic.blogspot.com/2012/11/meletak-link-dalam-profile.html

aku HaniAsyira said...

selalu jugak jadi mcm tu... hmmm

~ cik matahari ~ said...

boleh tak saye perasan nak mengaku :P hehehe

krole said...

huhuhu...tu yg pyh kalo tak sertakan link kan wak...xpew2 rasenye dia pasan entri ni nnt

Dunia Wilma said...

Aik?
Napa jadi macam tu ^_^

puteri kasih said...

link diprivate kan la tu

boni kacak said...

macam mana boleh tak ada link tu ye?? pelik saya ni

Dikbi Kamaruddin said...

cik ainil fazieda sila lapor diri...kalu tak akk suh CP review blog akk jer...hikhikhik

aiNa yaZiD said...

444~! mmg cun la no ni.. hehehe. bdw, congrate followers smkin bertambah. keep it up dear! =)

Mat Jo said...

alamak dah 456, memang mat jo amik train last nak datang kat blog kat sini, ahaks

cweet pinky said...

@Juliet_iRa~" mekaseh , asyek dok join segmen , mane tak naek .. :P

@azie namico hahaha , num ?? ish3 , jenuh CP nak kra la kalaw cemtuh :P

@D i n mekaseh :P insyallah CP datang lawat :P

@aku HaniAsyira agak susa kan , kite dah eksited , sekali , tak dapat g view :P

@~ cik matahari ~ boleh tapu CP tak caye la , hahaha !!

@krole harap2 cemtu la ...

@Dunia Wilma dye hidden link lettew ... kadang2 bukan sebab saje nak hidden ...

@puteri kasih owh , mgkin jgk tp CP rase bukan dye sesaje nak hidden , tak pasan kowt link dye memg tak dapat di view

@boni kacak nih bukan kali pertama, kali kedua rasenya dapat follower tak sertakan link

@Dikbi Kamaruddin hahaha , takde hal , ade carenye nanti :P

@aiNa yaZiD hhaha , cun kan ? tq :D

Crack said...

Morning CP!! TAHNIAH dah ramai follower!!! Sori harini baru ble mengadap blog betul2. Any yang saya pasti, 444 <---bukan saya...uuuu

hainom OKje said...

Yelah CP..OKje pun pernah melalui situasi macam ni....kadang tu siap google nama dia ... tapi tak berjaya jugak...so akhirnya tak visitlah ...

kongsi apa saja said...

tadi 456.. cun gak no tu.. tapi aku dah follow jadi 457.. hahaha

Kongsi Apa Saja

amy syahiera said...

wahh ! tahniah sys , da banyak follower dea :)

cweet pinky said...

@Mat Jo eleh , konon je mat jo nih , hehehe , CP dah sediakan jet :P

@Crack

cik crack a.k.a retak .. tak cakap pown dah taw , hak3 !!

@hainom OKje taw takpe tapi yang nih CP tak google , CP pernah masuk blog dye nih tapi dah tak ngt cmne .. aiya ..

@kongsi apa saja hehehe , takde rezeki lettew :P

@amy syahiera hehehe , tq lerr ci oren :P

Shiyda Aqma said...

haip ! jgn main num ekor ! haha lorh , link takda ? cmna nk terjah ? huhu

cweet pinky said...

@Shiyda Aqma hahaha ,CP ade cerita menarik pasal num ekor nih , tapi tataw bile nak create :P

mishz aenil :) said...

ok :) sy datang ! hahha . sy lah pemilik blog tersebut . hihi ! happy yea .