Friday, 30 November 2012

APA sudah jadik nih princess ?

 
 
aloo , ape yang CP nak hupdate adalah kes besar CP pada hari ini , dengan rasa berbesar hati dan semangat yang tak berbelah bahagi , CP BW okeyh , then , entah jam berapa tapi bukan waktu subuh kowt , CP jenguk blog lagik , tengok kat bloglis cik puteri kasih ade entry baru ...
 
 
tapi2 , time tuh , CP bukak tak sempat baca lak , ade keje , then lepas setel keje , nak baca la entry sis puteri , alih2 , alamak !! keluar macam nih
 
 
 


apakah maksud semua ini ?? apakah ??

cik puteri , jangan lama2 sangat , nanti cik CP rindu , ece wah !!


korang taw tak kenapa nih ?? explain sikit ....


hadios !


 

25 komen budak kiut !:

Crack said...

Ololololo, sampai macam tuh sekali sayang kat kak puteri dia tuh...haha. Actually blog puteri tuh ada masalah domain. Nanti ok la tuh. ^_^ Kak puteri cuti kecemasan!

kongsi apa saja said...

maksudnya ialah.. emmm... tak tau... haha

Kongsi Apa Saja

Misz Fazie said...

tadi pun nak jejalan blog dia, tengok2 jadi cam tu. kejap je tu kot. hee

puteri kasih said...

rindu sis puteri eh? hehe

blog puteri ada masalah teknikal la CP..

dah ok nanti, puteri kembali berblog yer. :)

cweet pinky said...

@Crack hehehe , biasala , hehehe ~~ ku tlah jatuh cinta eyh sayang , just terkejut tadi :P

@kongsi apa saja hehehe , kalaw cik kongsi tataw , CP lagik tataw :P

@Misz Fazie taw takpe :D

@puteri kasih hehehe , okey3 ~ hehehe , cis CP terasa malu2 kucing disini :P

deqjamucuxx said...

maksudnya....sis puteri nak bg CP rndu lelama.

iye ke?iye ke??

Mat Jo said...

ye ke, mat jo xsempat lagi nak terjah blog puteri, sebenarnya nak wat2 risau pasal blog tu (ahaks), tapi puteri dah mengomen, simpan balik la risau tu, ahaks

aku HaniAsyira said...

alamak!! sy pun tak tahu.. =P

krole said...

owh ni masalah domian wak..xpew nnt ok r tu...syg jgk..sbab blog puteri tu best

cweet pinky said...

@deqjamucuxx hehe, yla tuh deqja :P

cweet pinky said...

@Mat Jo hehehe, elele mat jo, nak kaver lettew :P

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira cik hani tataw, CP lagik tataw :p

cweet pinky said...

@krole yes ! taw takpe cik krole :P

Cik Kay Jue said...

ckj pun pernah gak buka blog macam ni.. may be dia x byr lagi kot..

boni kacak said...

masalah domain tu..tak lama lagi elok la tu..hehehe.. dah2..jangan risau tau awak..hehehe

Chek Atien said...

syg sgt yerk CP kat puteri.... :D

azie namico said...

oooo...ader masalah...cp buat entry mcm nie , baru azie tahu...ahaks :D

Eiqa ciK said...

Tak apa CP. Mungkin cik puteri nak bagi CP rindu kat dia tue.HEHE.. :D

Shiyda Aqma said...

a;ah la cp ! sama la , td nk g terjah blog puteri , last jd cmtu . erkk ?

Pykaa Pdott said...

pyka pon tak tahu . haha . pyka rindu nak mlawat blog nie , lama tak sggah sini :)

cweet pinky said...

@Cik Kay Jue : owh cemtuh ke ?? kena bayar ?

@boni kacak tak3 ~ tak risau dah :P

@Chek Atien sapa tak sayang visitor yang setia :P

@azie namico hehehe , naseb CP buat :P

@Eiqa ciK hehehe , sis puteri cuba bermaen hati :D eceece !

@Shiyda Aqma kita serupa !! hehehe ~

@Pykaa Pdott hehehe , feewit , kite merasaiyang same :P

hnahdy said...

huh, cemas dah masa ni

cweet pinky said...

@hnahdy wah , kite same kan ?

hainom OKje said...

Tak pernah kena plk!

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.