Sunday, 11 November 2012

BLOG REVIEW : conteng2Kreatif


hari nih CP nak buat BLOG REVIEW la ... CP dah niat lama memandangkan CP nih FAN blog nih , boleh dikatakan setiap hari CP melawat blog beliau , siap letak kat bloglist lagik , walaupun kebanyakan mase CP tak sempat nak tinggalkan jejak :D

sebab beliau nih takde CBOX , kadang2 kite tak sempat nak komen entry ..

blog dye nih bes sebab kebanyakannya tak banyak tulisan tapi blog nih memaparkan gambar yang pelik2 untuk kite relax2 kan (^_^)

CP suke sangat view !


kat atas header beliau , kalaw nak pergi boleh la klik kat HEADER dye ek :)

sekarang , CP nak promote blog fav CP nih , hehehehe ~ jom3 ke sana .... kalaw gi sana dari sini , boleh le mention nama CP , hahahhaah !!!

*gurau je , tak mention pown takpe , hahahaha !!*







15 komen budak kiut !:

Jos Revalution said...

salam..dah singgah pun blog beliau tu memang pelik2 sikit.. :)...

hnahdy said...

terjah...

rahasia sukses said...

Salam sukses selalu

4feet8 said...

ok, nak singgah sana..hehe

man said...

Bgs ye klu kongsi ilmu..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

haz said...

nk g terjh sne gak la.. hihi

cik nana said...

boleh terjah ni nanti ;)

CikMunBlogger said...

wah ! boleh terjah nie :D

Saifulizan Shaari said...

time kasih CP, pelik ker blog saya?huhuhuhu......2 3 ari nie ada masalah line berukband lg laaa.....bila post jer jdi hang blog,pastu mula laa kluar byk post.bila padam jer, terpadam plak yang berguna...adehhhh..apa2 pun tq yer cp.

teha said...

terjahh jomm.. hee :)

teha said...

singgah jomm !

Noraim said...

tgk header pn dah kreatif :)

Suara Hati said...

terjah jangan tak terjah hihi

puteri kasih said...

nak terjah lepas ni :)

deqjamucuxx said...

header kreatif tu membuatkan deqja nak serbu lelaju .