Thursday, 1 November 2012

SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!

okeyh , sementara CP tengah bizi and takde idea nak wat entry , CP join segmen je lar keyh :D
*bukan takde idea , malas nak create ayat , hehehe*

nih banner dye , nak join ?? klik banner k :D

kena tag 2 orang kawan , hehehe !! CP nak cek kat CBOX la , hehehe , kite tgk sape yang kena !!

1) HANIasyira 


*nak tambah mangsa BW ?? sila klik banner*

she is awesome blogger okeyh , tak rugi follow dye , but kena rajen la tegur2 keyh :D

2)MiszMieza


*nak tambah mangsa BW ?? sila klik banner*

okeyh , yang nih CP memang suke gile ngn header dye , hahaha !! maybe sebab warna kowt , um , maybe sebab butterfly tuh my fav binatang kowt , 

*kiter nak panggil butterfly nih apa ek ?? haiwan ke binatang ke serangga ??*

okey , tuh jep , kalaw ade sape2 nak join lagik , bole la klik banner segmen tuh , hehehe !!

NOTAKAKI: hakikatnya CP tak amek mangsa nih kat CBOX pown , carik kat inbox emel , ehehehe !! mereka ini antara top komentar blog CP juge , hehehe , trimas3 ~~~




38 komen budak kiut !:

Detective Fiqa said...

wahhh :D. selamat bersegmen :D

Misz Mieza said...

Thanks CP! Nanti ada masa free boleh join skali segmen ni.. =)

cweet pinky said...

@Detective Fiqa : mekaseh :D

cweet pinky said...

@Misz Mieza welkam :D

-meeSUPERGIRL- said...

selamat bersegmen ;)

Ain Zuhairi said...

Hai hai ^_^ Thanks coz sudi join segmen 2 Ain ini. Saya dah listkan senarai peserta. Jom la blogwalking :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-segmen-2.html

Suara Hati said...

selamat bersegmen :)

cweet pinky said...

@Suara Hati : tq :D

cweet pinky said...

@Ain Zuhairi : u welkam :D

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

aku HaniAsyira said...

bila ckp awesome.. rendah diri je.. kalau ada masa sy join ei..

Liyana Erythrina's Bloghouse said...

hye ! salam perkenalan dari saya, owner Liyana Erythrina's Bloghouse =))

eh ? kita dalam segmen yang sama eh ?
=p

Liyana Erythrina's Bloghouse said...

hye ! salam perkenalan dari saya, owner Liyana Erythrina's Bloghouse =))

eh ? kita dalam segmen yang sama eh ?
=p

cweet pinky said...

@Ain Zuhairi : already been there , btw , tq :D

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira : memang awesome :D

cweet pinky said...

@Liyana Erythrina's Bloghouse : salam perkenalan :D

Miss Light of Happiness said...

Salam... hyep2!!

Miss joined jugak... ~

Done follow here.. :)
Salam ukhuwah..

Jemput singgah ye...

http://misslightofhappiness0210.blogspot.com

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

cweet pinky said...

@Miss Light of Happiness : mekaseh follow :D

cweet pinky said...

@Nur Amiera : tq singgah :D

Syaifuddin Alias said...

good luck ye :D

cweet pinky said...

@Syaifuddin Alias : tq :D

Khairul Bariah Salleh said...

salam...dr segmen yg sama...
http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

cweet pinky said...

@Khairul Bariah Salleh : salam :D

mawarberduri said...

dari segmen yang sama..done follow u..follow me back..k

Nana said...

Assalamualaikum :) Dari segmen yang sama :) Done follow ^_^

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

eyka said...

CP pun join jugakkk.. hiihhihi...
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

Nurfara Hani said...

Datang dari segmen yang sama. Follow sini:) Follow saya balik ya. http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

Amalia said...

:S jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

♥ Cik ikA dANiA ♥ said...

dri segmen yg sme.. singgah blog CP.. http://eikasrie.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik_6284.html

Nurul Haidah said...

done follow! dtg dr segmen yg sme. plis follow me back ok? i'm wait. :)
http://aidablurr96.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

cweet pinky said...

@Eraz Fadli : dah lama follow kamu :D

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira : sebab saya suke awak , eyh , blog awak , eyh , awak la .. hehehe

cweet pinky said...

okeyh , done follow korang , tq follow CP :D

FaLya said...

bw dari segmen sama..jom join GA sy:)
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

cweet pinky said...

@FaLya : CP lawat sane :P

rafflesia said...

Salam.. datang dari segmen yang sama :)

jom ke blog saya :)
http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html
*sila abaikan jika sudah follow & join .. tq .. =)