Wednesday, 3 October 2012

SURVIVAL CAMP , 2ND DAY #2

Hari tu CP hupdate survival camp untuk hari yang pertama kan ? dah baca ??? belum ??
klik tajuk entri dibawah : 

SURVIVAL camp , 1st DAY 1#

pada hari yang kedua , selepas kitorang siap solat subuh berganti2 , cikgu2 datang semula bagi arahan untuk modul seterusnya 
kitorang nak keluar dari tempat tuh bukan senang2 je nak keluar , kitorang kena buat stretcher usung salah seorang ahli group kitorang meredah sungai !!
dapat je arahan , bile keadaan dah beransur cerah , kitorang pown start buat kerja la , tapi sayang stretcher kitorang tak kukuh lak ikatannya 
macam mana kitorang tau tak kukuh , masa kitorang duk usung membe tuh , kayu2 yang kitorang ikat tuh , lari dari kedudukannya
hehehehe !!
kelakar memang kelakar tapi kesian jugak yang kena usung , asyik tertonggeng dalam air , yang tukang usung pown tak boleh blah jugak sakitnya , ade lutut bengkak2 terlanggar batu sungai yang besar tuh , tangan luka , calar ...
CP pown tak terkecuali dapat bengkak kat kaki , mase usung tuh , yang paling mencabar bila nak lalu bahagian yang ada batu larr , dengan tinggi nya , dengan tenggelamnya , air deras lagik
ape yang paling bes , group kitorang merupakan group paling 'awal' sampai okei .... *awal la sangat kan ?*
memang segan la , disebabkan paling 'awal' , semua mata tertumpu kat kitorang yang tengah mengusung nih , hahaha , malu tuh malu jugak tapi bila dah sakit2 tak pikir sangat malu tuh , hehehehe !!
okei , tuh jep hupdate tuk kali kedua 
adios !
NOTA KAKI : masih tak larat nak aktif BW , masih kurang sihat ~~

21 komen budak kiut !:

aswadz said...

kesian nyer. sampai bengkak2 kaki ek. ada terpijak batu tajam?

Mat Jo said...

huu, nasib bek kayu lari kedudukan je, kalau ikatan tercabut, kesian la yang kena usung tu

nur azian said...

loorrr paling 'awal'..
hahahah...tp bestnye la..jeles..da lme tak pi kem2...kem ape tu? nak ikot gak...

c!kon!ech!c said...

hye.....bile g kem nieyh???
so dah ok lom???
windu la nk lpk gan ko n seha.....

Everything's Everythings said...

Wahhh tahniah menjadi group paling 'awal' ^^
alahai aku still xdpt bayangkan mcm mana korg usung tu :/

cweet pinky said...

@aswadz : batu tajam tuh takde , kaki kitowg selamat sebab berkasut , kalaw pijak own mgkin tak trase ..

cweet pinky said...

@Mat Jo : taw takpe mat jo , naseb baek la larik2 jerr , em , rasenye ade yang tercabut , hehehe !

cweet pinky said...

@nur azian : memang bes , kem under silat gayong nih , koko untuk u ...

cweet pinky said...

@c!kon!ech!c : ak nak lepak takde hal , kaw la jauh , kui3 !!

cweet pinky said...

@Everything's Everythings : mase dye suruh usung tuh , kitorang sendiri pown tak dapat bayang kan , tapi bile dah usung , baru taw cmne , hehehe !

Misz Mieza said...

Boleh tahan lasak gak ye aktiviti kem nih.. Tapi dengar cam best jer.. =)

cik azLyzah⊙.☉ said...

mesti menjdi satu kenangan manis kan..kan..kannn
btw cik dah FOLLOW awak dear..jgn lupe follow balik tau^^

http://azlyiejah.blogspot.com/

cweet pinky said...

@Misz Mieza : memang lasak tapi memang bes jgk , kenangan terindah , hehehe !!

ayut said...

g survival camp ea..bgus2x..dh blh survive la pasni ;)

cweet pinky said...

@cik azLyzah⊙.☉ : right away CP g melawat dan follow kamu :D

cweet pinky said...

@cweet pinky : kalaw balek terus demam2 tak brape nak survive lettew .. hehehe !

-meeSUPERGIRL- said...

bestnye..

nur azian said...

owwhh yeke...bestnya...nak itot gak >_<

nur azian said...

btw semoga cpat smbuh eh cp..
jgn lupa mkn ubat :)

cweet pinky said...

@-meeSUPERGIRL- : memang bes , siyes !!

cweet pinky said...

@nur azian : dah sembuh , hehehe !! cane ek ?? dah lepas cmne nak itot , hehehe !!