Friday, 28 September 2012

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

 
entry pagi ni , CP decide nak join segmen je larh , hehehe ! memandangkan CP dah janji dengan budak comel bernama
 
DEQJA
 

DI atas merupakan header beliau , sila klik header kalau nak ke sana ~.~

nih pulak banner segmen !



macam biasa , nak info lebih lanjut , klik pada header keyh :D


nyatakan follower yang terkini :

pada jam 12.37 tengah hari pada tarikh 28 SEPTEMBER 2012 jumlah follower CP ialah

315 orang follower



mangsa tag :

sue pelik



FIZA




SYIELA





nak ke blog tambah mangsa BW ?? klik kat header2 diorang nih okei ^.~


woah !! selesai mengeTAG !


di sini CP nak lampirkan sikit nota kaki :

bermula pada hari ini 28hb/9 sehingga 30hb/9

CP takde , hehehe , sebab join kem survival silat GAYONG ,

insyallah , kalau takde aral melintang , CP hupdate asal kem nih , yuhuuuu !!










 

32 komen budak kiut !:

deqjamucuxx said...

hihihi :) thnx syg :) selamat bersegmen

nur azian said...

cp..nak join..tp akak tak pandai nak wat banner tu bole klik..boley ajar tak ?
btw name cp sme dgn nama kwn akak..nama ayah pon same :)

siti naqiah said...

slmt bersegmen dear :)

Mat Jo said...

wuyooo, kem survival tu, alang2 dah kat sana, paksa dorang jadi follower, ahaks

Sue PeLik said...

uitttttttttt diriku telah di tag!! tengssssss CP!! kank kita join!! ewahhhh :)

Fiza Suhaimi said...

waaa tersergam indah header fiza tu dalam entry cp.. hehehe.. thank you so much dear tag fiza.. InsyaAllah, fiza join.. selamat bersegmen dear! ;)

cik nana said...

datang singgah dan folo cni ;)

dEdEQ dE wIshEs said...

DA LAME LEH TANGKAP AWAK AT CINI .. HEHE

Everything's Everythings said...

Macam mana hasil tangkapan? xD
ada baik?
gd luck btw!

siti situ sana sini said...

hai, dh follow dari segmen tangkap...jom follow back..
http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
TQ

Nur Razlinda said...

salam, done follow you ! dtg dri segmen yg sama !
salam ukhwah,follow me back :)

KorN said...

selamat bersegmen cik cweety pinky.. hew hew

LYAfrina said...

selamat bsegmen

sal ya said...

selamat bersegmen ye dik.

Eraz Fadli said...

Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Mrs.BuduBilis said...

assalamualaikum

sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

cweet pinky said...

@Nur Razlinda : saya tak dapat ke blog awak larr .... tolong tinggalkan link ...

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

cik kD.. said...

salam.... saya dah follow sini...jom follow saya jugak
http://kembaradrumstik.blogspot.com/2012/10/tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

aisyah humaira' said...

dtg terjah dari segmen sama !!
done follow here :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

saedah syakir said...

salam.... i am following you...lets follow me too... tq...love you
http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

cweet pinky said...

@Aimi Syahirah :done folow awak tp join segmen tuh nanti dulu larr ..

Isabel Diaz said...

Singgah sini sambil follow,

Jom follow saya jugak,

Terjah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Diera Tekikushika said...

sampai dah ke blog awak. salam perkenalan. jom g blog saya meh =)


http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

FL blogh0use said...

yuhuu !! datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan ! =)

FL blogh0use said...

yuhuu !! datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan ! =)

FL blogh0use said...

yuhuu !! datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan ! =)

eyka said...

salam perkenalan.. hye, terjah sini, datang dari segmen yg sama.. jemput singah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

cweet pinky said...

done follow kamu semua :D

cweet pinky said...

kalaw nak CP folow , sila tinggalkan link segmen sekali dengan komen korang okeyh :D

CikMunBlogger said...

selamat bersegmen :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html