Sunday, 16 September 2012

rasa disisihkan :(


rasanya dah 2 hari kowt CP tak hupdate ?? yeke 2 hari , ke lebih ? entahlah ...

entah kenapa CP rasa sedih dengan kawan2 CP ni , maybe kelas kitorang laen2 , memang tak same langsung la nak dijadikan cerita , tak macam semester2 lepas , 

kelas lain tuh takpe lagik , kenapa diorang tak kontek CP langsung kalau nak kemana-mana ? 

kenapa terus lupa pasal CP ???

bukan CP nak mengungkit , tapi hari pertama CP menjejakkan kaki kat kolej , CP berhabis kredit telefon diorang , tak nampak ke CP masih mengharapkan , anggap diorang kawan CP ??

CP sebenarnya tak kisah sangat pown kalau sorang2 cuma CP tak tahan terasa macam dibuang macam ni ,

apa salahnya kalau turun cafe roger2 kat CP kowt CP boleh turun sekali , memang tak dapat dinafikan CP student yang bz kalau nak dibandingkan dengan diorang tapi takkan tak boleh tanya langsung kalau CP free ke tak ??

korang rasa macam mana ?? patut ke CP rasa macam ni ?? hemm....

16 komen budak kiut !:

Syaifuddin Alias said...

sabow jela jah

cweet pinky said...

hehehe ~~~

Nasz said...

Sabar je la CP. Manusia ni akan nampak sesuatu bila sesuatu tu dah hilang langsung dari mereka. CP tak perlu berharap dan mungkin mereka bukan kawan sejati CP. Nasihat saya, perjalanan CP masih jauh, chill je k?

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

faie mohamad said...

be strong ye dear.. kite takleh jangka hati org mcm mana.. :)

CikMunBlogger said...

actually , entry mun yang latest tuu pun pasal mun disisih kan . tapi mun convertkan kepada yang boleh membina kan semangat mun . lupa kan itu semua . banyak kawan lain ade :) dorang tak dapat pape pun kalo dorang buat camtu . sabar k . jom kawan dgn mun jomm ! huhu :D

Sue PeLik said...

biaslahh dik hidp kat u mcm tue laaa kisah dan akan jadinya..sabar yer sayanggg yang pntg fokus dalam pelajaran tuh. :)

cweet pinky said...

@Nasz

thx nasz , betul cakap awak tuh ~

cweet pinky said...

@faie mohamad : tuh larr , CP pown malas nak teka sangat , mungkin ade sebab dorang macam tuh kowwt ~

cweet pinky said...

@CikMunBlogger : hehehe, jom ! hehehe ~

cweet pinky said...

@Sue PeLik : thx kak :D

Che Rosliza Che mat said...

kesian pulak baca kisah cp nie...memang tak patut kawan cp tue...

aswadz said...

diorang ada kwn baru kot. tp aku jenis lone ranger. x kesah sgt gi mana2 sorang2.

c!kon!ech!c said...

aku pon tgh rase bnde yg sme...dala serumah lak tuh...
erhmmm ak sedih la....
mule2 ok jep p lme2 disisihkn lak...
hairan aku...

cweet pinky said...

@Che Rosliza Che mat : takpe la kak , mungkin diorang ade sebab sndiri kowt ...

cweet pinky said...

@aswadz : CP pown takde masalah cume ade gak la rase sedih ...

cweet pinky said...

@c!kon!ech!c : takpe la D , mungkin perasaan kowt , sabar jela :D