Friday, 14 September 2012

lelaki dan payung

teruja lak dengan tajuk sendiri , rasanya dah lama CP tak buat entry yang berbentuk buah fikiran macam ni , selalu buah anggur , buah epal , durian (argh! merepek2!!)

kelmarin , masa CP tengah duk termenung tunggu bas jalan , dari tingkap bas CP nampak beberapa student yang berjalan untuk ke kuliah , nak dijadikan cerita , time tuh tengah hujan , bukan lebat sangat tapi bukan rintik2 sangat , boleh basah lah kalau tak pakai payung 

apa yang menarik perhatian CP ialah pelajar lelaki (gatal mata ni!) ops ! bukan sebab gatal tapi CP heran dengan behaviour lelaki yang agak alergik nak bawak payung , hehehe !

sanggup beralaskan beg dan buku je , kenapa yerr ?? korang ade jawapan nye ??

agaknya takut nampak jambu kowt , tak macho la kalaw bawak payung kan ?? hhahahaha !

laen la perempuan , payung tuh dah macam pelengkap aksesori pown ade , macam2 warna dan corak , nak yang comel je ... (CP pown macam tuh , huhuhu!)

10 komen budak kiut !:

Azee Hana said...

nak cover macho la tu..dari cover macho,,,baik pakai je kan payung,,nanti demam,,kene g klinik..hee

cweet pinky said...

Azee hana: hahaha , taw takpe , apew pown tak boleh dowg nih , hahaha ~

CikMunBlogger said...

sanggup korban kan buku sebab tak nak pakai payung . huhu

cweet pinky said...

cik mun blogger : taw takpe :D

dEdEQ dE wIshEs said...

SGGUP BASAH KUYUP .. OH MY . HAHAHA .. TP KAN .. RASE2 DIA MEMG NK KENA HUJAN KOT .. SBB NNTI DEMAM XYAH G KLAS .. HAHAHAH ..

Che Rosliza Che mat said...

hihihi takut orang kata sotong pulak nanti..

dyabunga said...

nk cover macho tu..hjihihih..

Saifulizan Shaari said...

laki mmg xsuka laa bawak payung.sebab pyh nak bawak,pastu nak simpan lg...leceh.laki kan simple jer.hehehehehe

aswadz said...

aku pun x sker bwk payung. aku lbh sker redah. at least blk rumah nnt x yah mandi sbb dah basah kena hujan. hehehe...

cweet pinky said...

@aswadz :CP takleyh taw , nanti demam larr ,,,