Thursday, 6 September 2012

game MASUM !

yo! CP kembali dengan pos baru, rasanya tak terlewat kowt CP nak ucap SELAMAT HARI RAYA kepada kawan2 blogger dan silent reader yang sudi singgah di blog CP yang tak seberapa ni...
macam yang CP janji , CP nak hupdate pasal game MASUM kan...
yup ! bukan rezeki CP la , CP tak menang apa2 pingat pown , juara keseluruhan berpihak pada UITM..
kat sana opcos la (ups! i mean of course.hehehe) adew cnap2 picha (gambo)
jadi CP kongsi la beberapa keping okei , siap ada yang CP edit lagik , hehehehe !

smart tak , hehehe !



nih gamba asal sebelum diedit , hehehe !


nih pulak gamba team , cuba teka yang mana satu CP?? hehehe , team berjaya dapat 2 emas, 2 perak, 2 gangsa...tahniah pada diorang :)


okei, tuh je la gamba2 yang CP nak letak , banyak sangat kang , tak larat pulak korang nak tengok , sepatutnya sekarang ni waktu tidur CP , CP sekarang dalam kem latihan silat lagi untuk tournament yang baru..
 
iaitu
 
kejohanan pencak silat antarabangsa piala timbalan perdana menteri kali ke-3 (TPM)
 
CP join je training , maen tak maen , CP tak taw la lagi , hehehe !
 
tournament ni dekat batu pahat johor..
 
oke la , itu jer CP na hupdate , ADIOS !
 
INFO PENTING_ CP tak cnap gamba pown untuk raya kali nih , so bz !

10 komen budak kiut !:

Syaifuddin Alias said...

haha...awesome..keh3

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

comell laaa :D

dyabunga said...

dya tahu mana cp..hihih.. tiga dari kiri..bahagian dpnkan?hihih..

cweet pinky said...

@Syaifuddin Alias ohsem la cgt , hehehe !

cweet pinky said...

@✉ ¥ana Fauzi ✉ hahaha , comel , tq lerr , hehehe

cweet pinky said...

@dyabunga dya kalaw tataw memg nak kena cubit la , hehehe ~

aku HaniAsyira said...

selamat hari raya juga..

wah2, bukan main gambar dia edit eih

cweet pinky said...

biasa le hani asyira

JR said...

Mudah saja nak teka yg mana CP..yg paling comel tu yg tu lah CP, betul kan???

cweet pinky said...

JR : hahaha , yelettew , mana ada larr , haiya !