Wednesday, 8 August 2012

internet PROBLEM !


CP mintak maaf sangat2. CP gagal kotakan kata2 CP nak hupdate secepat mungkin, nak hupdate pasal game silat yang CP dah join.. CP sangat BZ...

CP ingat CP nak hupdate bile sampai rumah tapi malangnya, internet CP tak boleh pakai, hmmmm...CP belum REPORT lagi kerosakan tuh..

sekarang CP on9 kat CC jep.. sempat la jugak CP BW...

ARGHH!!!

CP rindu sangat nak berblogging....!!!

okeilarr... nih jerr CP nak hupdate..harap fwen2 blogger CP memahami.. :)

then CP adew berita baek...pada hari ini, 8.8.2012, CP telah berjaya mendapatkan lesen P kereta..yahoo!

CP nak hupdate banyak pasal test hari ni tapi takde kesempatan :(

kla, CP mengundur diri membawa hati yang lara.. hehehehe !

ADIOS!

4 komen budak kiut !:

FarahNazurah said...

Congrats CP! ^-^

saifulizan shaari said...

ingat kan dah majuk nak bukak blog dah......lama bebenar nih

Misz Mieza said...

Wah! Dah dapat lesen.. Tahniah! ^_^

dyabunga said...

seronoknya dh d[t lesen P..dya masih takut lagi nk amik lesen..haha