Monday, 17 September 2012

follower 300 !

 
untuk pengetahuan semua, CP sendiri pown teruja nih , hehehe , CP pernah cakap kan nak announce follower CP yang ke 300 kan
 
 

YUP !!

ini dia follower CP yang ke 300 !



CP nak reward something kat follower nih tapi ~~~~



nampak tak tulisan CP tuh , kalaw pemilik blog tak respon dalam masa terdekat nih , CP akan beralih kat follower yang ke 301 lak , hehehe , sapa nak , boleh larr follow sementara ade kesempatan nih , hehehehe!

                              
 
 
 

16 komen budak kiut !:

Sue PeLik said...

tahnah!! follower dan bertambah sayanggg :)

Misz Mieza said...

Wah! Bertuahnya follower ni.. Tapi sayangnya cannot found pulak.. Achaner tu? & Sayangnya MM dah lama follow sini.. Kalau tak boleh cuba nasib jadi follower ke 301.. Huhu..

Nur Atirah said...

lorhh , hehe , sorry lah awak . saya tuhh !! awak rajin komen entry saya . kalau tak caya , cer tengok blog ada nama awak kat sidebar . huhu . tu sbb saya follow . rupanya ade something nak dapat . huhu . jemput singgah blog

cweet pinky said...

@Sue PeLik : mekaseh kak :D

cweet pinky said...

@Misz Mieza : hehehe , mane tahu kalaw ade peluang laen lagi nak dapat reward dari CP , hehehe ~

cweet pinky said...

@Nur Atirah : rajin kerr ?? hahaha , tak perasan lak CP , haaa ... tah niah yer , hehehe ~ reward dari CP takde la seberapa , hehehe ~

Chenta Eyfa Latieyfa said...

best ar dpt reward.hehehe

blog usang said...

tahniah...:)

dyabunga said...

dya nk unfollow pastu follow balik blh tak?hahaha..gurau je lah:P

Saifulizan Shaari said...

lorr rugi follow awal2...hehehehee

Nur Atirah said...

awak , ni email kite .
itsmetira@gmail.com

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Latieyfa : sis nak reward tgu CP bwt kontes , hehehe ~

cweet pinky said...

@dyabunga : berani la dya ... kalaw taknak kena kerat lapan belas m jangan buat yerr ...

cweet pinky said...

@Nur Atirah : tq 4 ur cooperation :D

Everything's Everythings said...

hahah betul kdg2 tu kesian juga org yg follow tpi kte xboleh stalk balik profile dia =.="

tahniah dh 300.. ramainya..

cweet pinky said...

@Everything's Everythings : ish , takdelarh , hehehe ~