Friday, 13 July 2012

bertolak ke MASUM ..



okei , pagi nih jam menunjukkan 6.40 pagi , CP meringankan jari taip entri ini , macam yang CP pernah cakap sebelum nih , CP join MASUM yang diadakan di UTHM bagi sukan silat ..

lepas menghadapi 2 minggu kem latihan , akhirnya sampai mase pertandingan , YA ALLAH ..... berdebarnya CP rase .. CP masih terpikir2 boleh ke CP buat nih , so CP harap sangat kawan2 blogger mahupun silent reader kat sini , doakan CP keyh :)

okei la , memandangkan CP akan berada di MASUM , selama seminggu la jugak blog CP nih akan menyepi , bye2 kawan blogger , hehehe , insyallah balek jerr CP cuba update sepantas kilat ...

taip laju laju laju by CWEET PINKY (cp)


16 komen budak kiut !:

zaxx said...

gudluck yer!! go go for UPSI!! balik bwak medal tau.:)

Natasha said...

goodluck cp.. will always pray 4 u :)

Chenta Eyfa Latieyfa said...

OK CP take care ea.miz u nanti.

Elfiza Ismail said...

gud luck..:)

eintan nurfuzie said...

GD LUCK CP...CIK EN DOAKAN CP MENANG!

JR said...

Semoga bila CP bersiaran lagi dlm entri terbaru nanti akan ada berita kejayaan...gud luck!!

Eiqa ciK said...

Gd luck CP :)

fadh leyanie said...

semoga berjaya,salam Ramadhan ..:)

Natasha said...

CP syg, how r u girl? bace sini nnt erk? http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/review-of-my-top-ten-commentators.html
tq, take care.

Waalid5035 ™ said...

bittaufiq!

N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

AZRUL AZMI said...

saya tak kuit sangat... tapi saya follow la jugak...

Post Terbaru Blog Saya... Mesti Baca!!!

Abey Mirul said...

Patut la tak nampak tuan empunya blog ni..rupanya pergi MASUM(apakah masum? Hehe)

Apa apa pun,selamat berjaya! :)

diera_nadiera ulalaaa~ said...

gudluck si santik manis ^_^

sue zainun said...

goodluck ye

dyabunga said...

good luck..chaiyok!!

eintan nurfuzie said...

cp :(