Thursday, 12 July 2012

lusa bertolak ker UTHM *JUMAAT*



cak ! slow kan CP update ,dah tengah malam camni baru nak update , sekarang jam dah menunjukkan jam 2.16 .. lamabat gilerr CP tidow , hehehe ~

huuuuu ... CP dah ngantuk nih , nih pown taip laju laju laju .. nak kejar mase , lamabat sangat CP tidur nih , dah la sok training stat kul8 pagi ...

CP sangat neves nak tournament , tadi training ala2 pertandingan , hem , sangat mengecewakan la , maseh kurang konfiden .. CP jadik neves sangat , mampu kew nak merangkul pingat emas seperti yang ditarget nih ..

hehehe  kla , kengkawan bloggers , mekaseh sudi datang sini keyh , doakan CP .. amin ...

10 komen budak kiut !:

haz said...

wish u good luck n all the best dear~ ^^

Natasha said...

gud luck cp. fighting!

Chenta Eyfa Latieyfa said...

all da best CP..Gud Luck okeh..patut la dah x dtg blog sis..cbok ag dgn training ea..take care okeh

eintan nurfuzie said...

mm... CP.. cik en nak kasi hadiah ni... t CP emailkan Kat cik en nama dan alamat tau...
nurfuzie@gmail.com

cweet pinky said...

mekaseh wish CP .. tuhla , CP sangat bizi sekarang nih , kalaw dapat on9 pown sebab curi2 mase rehat , hehehe ~

Pn. Sheila@CC said...

gd luck cp... all the best... yakin pd diri sdiri k... :-)

aku HaniAsyira said...

mintak2 dpt gold medal ei!! chaiyo2..

cweet pinky said...

mekaseh :)

JR said...

Lawan tetap lawan...dpt pingat emas atau tembaga lain cerita...gud luck!!

saifulizan shaari said...

semoga berjaya...jgn cedera lagi ehh