Wednesday, 11 July 2012

oh my kaki ...



tengok tajuk mesti tertanya2 , kenapa dengan kaki CP ?? hehehe , takde la , ade ke yang tertanya ??

CP just nak mengadu siket , yang kaki CP sekarang nih memang tengah injured giler2 , CP rase neves sangat sebab game dah semakin hampir ..

jumaat nih CP dan team akan bertolak kerr UTHM johor .. untuk tournament silat , kaki CP sekarang nih betul2 tengah buat hal nih , 22 belah lak tuh ..

berdenyut , pedih .. bengkak .. ligament prob , CP tak tidur lagik nih pown sebab tengah tuam kaki dengan ais nih..

sambil tunggu kaki tuam .. sambil tuh on9 siket2 , blogwalkin siket , lawat frens2 blogger , keyh la , CP nak rehat , maken menjadik lak ngilu kaki CP nih , adios !


8 komen budak kiut !:

Natasha said...

take care n good luck cp..

Ikhmal Malique said...

gud luck cp. buat yang terbaikkkkkkk

JR said...

Kalau setakat terseliuh boleh pergi urut, tapi kalau dah ligamen terkoyak memang kena ke hospital jugak le...

Cik Rongoks said...

take care ^^

n good luck !

FaFa EhA said...

gud luck dear ! jge dri baek2 ye :p

Elfiza Ismail said...

take care..gud luck dear....:)

cweet pinky said...

tq sume , CP akan buat yang terbaek , insyallah , doakan CP , lepas game nih CP nak follow up semula dengan doktor , tak nak follow up awal nanti tak dapat nak join game ..

Chenta Eyfa Latieyfa said...

lahai cian CP.Moga cepat sembuh ea.