Sunday, 1 July 2012

awak kurang sopan ~ honest, saya terasa ..





macam yang CP pernah citew sebelum nih , CP kan pemBLOGWALKING tegar kan , CP akan subcribe entry sebanyak yang mungkin untuk CP lawat semula , tengah CP blogwalking tadi , ade insiden yang sedikit meruntun perasaan CP .....

-pergh ! ayat novel-

hehehehe ...

CP jumpa komen yang reply komen CP dengan menggunakan TANPA NAMA @ juga dikenali ANONYMOUS -betul la kowt eja-

CP dah siap print screen tempat kejadian , hehehe , dah macam tempat jenayah lak , hahahaha ~

nih la komen tuh ...

nih ape yang CP balas balek ..

klik kat gambar kalaw tak jelas keyh :)
korang tengok and korang nilai larr sendiri keyh ~

adios !




12 komen budak kiut !:

Siti Fatimah Fuzz said...

ada lagi ka orang macam tuu zaman skrg?? ingat zaman dulu kala ja...haish....apa nak jadi la orang2 skrg.....

Natasha said...

jahatnye org tu. nmpak sgt org tu pgecut, klu berani terang2 la letak name. btol x. ish2, sbr ye CP..

@cik_ezati said...

sabar ye, keep smile :)

haz said...

bwk byk bersbr yep =)

zaxx said...

rilek eak cp!! memaki dan memburukkan sesorang petanda dia iri hati!..keep smile kalau kita yakin kita xbersalah,..:) ignore je org mcm tu.. sbr ye cp!keep on blogging..:)

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wahh very rude tat person.Takpe CP..tu tandanye dia mengikuti CP..tpi pehal leh kata & wat camtu lak.Biasa la kat dunia nih manusia mcm2..apa2 pon jgn melatah jek.pa pe chill jek CP ea.ucapkan Alhamdulillah.

cweet pinky said...

huhuhu~ mekaseh yerr , sume , hehe , tak jadik kudis own apew yang dye cakap , just adew trase siket .. heheh , apew salah CP tah ..

saifulizan shaari said...

rasanyer dia tu tgh senggugut kot...huhuhuhuhuhuhu

cweet pinky said...

@saifulizan shaari : hahaha , CP setuju , hehehe !

Cik Kay Jue said...

sabar je la... may be dia jeles tu...

♥ Cik ikA dANiA ♥ said...

sabar yew CP.. Only smile.. :)

Che Rosliza Che mat said...

mesti yg jeles gan cp nie...ayat anoy tue kasar betul..