Sunday, 1 July 2012

kaw ingat kaw hensem sangat



pergh ! tajuk macam bengang kan , yes ! it is really about bengang thing , siapa kat sini yang suka dilayan macam orang bodoh atau secara lebih ayunyerr tunggul kayu ??

takde sape sukerr kan ?? apa yang CP nak citer nih is about someone who's in my silat team , *woi CP asal bahasa kaw dah macam rojak murah kat tepi jalan ha??*

sajerr jerr teringin nak taip dalam bahase omputih nih , hehehehe ~

sambung citer .... that 'someone' is a boy ..  CP sendirik tataw apsal dye buat CP macam tunggul kayu , sedangkan coach suruh CP mintak tunjuk ajar dari dye in advance ..

dengan orang laen dye boleh gelak , boleh bercakap , dengan CP , cakap pown nak taknak jerr , hey ! cute little thing ! *marah tapi panggil cute jugak sebab mamat nih memang cute pown*

kaw ingat kaw hensem sangat kerr ??

okei3 , memang kaw cute tapi tak bermakna semua perempuan yang nak baek dengan kaw tuh minat kat kaw , suke kaw , nak kat kaw , hello , aku professional la , cam mane aku nak cooperate dengan kaw kalaw kaw buat perangai 'larik2' kaw tuh ... aku pown taknak berurusan dengan kaw kalaw kaw bukan coach kedua aku larr , aku pown tak kebulur *bahasa orang perak*

macam malam tadi , dah sah2 team perempuan aku sorang pown takde kan , aku keseorangan , actually banyak benda aku nak tanya kaw taw tak , tapi aku memang tak masuk betul dengan perangai kaw ...

bile aku pandang , kaw larikan pandangan , apsal ?? pandangan aku nih adew macam nak goda kaw kerr ?? haiya ! 

at las aku buat hal sendirik jerr , lantak kaw larr , aku boleh tanya orang lain , iaitu kawan kaw , kawan kaw tuh pown hensem jugak , takde budget cam kaw , boleh gelak2 lagi , mate sedap memandang , hati pown sedap jerr ...

main coach lak sesedap rase pulak serahkan aku kat kaw bulat2 , hahahahaha ! mampos larr aku , dapat coach cam kaw , adei , sengalnya ! aku tense kaw taw tak , kaw tak rase kerr ketegangan tuh , mase training pagi tadi pown terpakse berpartner dengan kaw pown dah buat aku tension , thats why separuh mase training tadi aku tukar partner , aku tak suker nak partner dengan orang 'pendingin hawa' cam kaw ...

aku sebenarnya tak terniat pown nak katerr kaw perasan hensem , aku maen teka jerr , aku pown tataw kalaw kaw berperangai cmtuh sebab taknak aku suka kat kaw kerr , sebab kaw ingat aku sukerr kat kaw kerr , aku pown tataw , aku tak dapat nak predict , tapi aku cukup annoying eh , huh ! camne la aku nak terang kan kat kaw nih , so suka hati kaw larr ....






13 komen budak kiut !:

zaxx said...

hahha..ala cik cweet pinky,sekali bca,mcm cute2 je pe yg awk hdpi nie,hehe..
xtually for me ada 3 sebab kenapa dia perangai ala2 aircond tu..:
1. dia memang seorang yg pendiam dan pemalu( a.k.a xpandai sosial )
2. dia anti pompuan( hahah bukan gay,tp segan2 ngan pompuan)
3.and yg ketiga,yg ni menarik..dia suka kat cweet pinky,hhaha
ayoook tak tau..:)

cweet pinky said...

@zaxx sukerr ?? tidak , jauh sekali ... tapi pasal pendiam dengan pemalu tuh memang adew dgr jgk larr , tgk macam pak lawak , suker buat lawak , bile kiter join nak melawak sekali , senyap lak , tampar laju2 taw larr ..

Eiqa ciK said...

Erm.. Betul le kate @zaxx tue.. Ntah2 die suke kat CP kowt.. 2 yg die x berani nk pndang CP..hehe~

Che Rosliza Che mat said...

NIe mesti dia suka Cp dalam diam...hihihi...

Crafty Nieya said...

ekeke..cweetnyee..haha..ntah2 dye suke dlm diam taa??hoho..
kite dtg follow sini~~

Crafty Nieya said...

ekeke..cweetnyee..haha..ntah2 dye suke dlm diam taa??hoho..
kite dtg follow sini~~

cweet pinky said...

haa ?? ceh ... bukan , dye dah adew awek ler ... aiyerr ..

cendol said...

haha kasi lipat je penghawa dingin' tu hahahkk

Panda Boy said...

selalu nyer kalau org laki buat cam tu ada maksud tu...maybe dia rasa cp lebih menarik daripada awek dye...haha...

Natasha said...

wahh.. cp, die minat kat cp tuu :)

Misz Mieza said...

Bengang betul bunyinye nih.. Hikhik! Ntah2 betul dia suka kat CP tak.. ;p

JR said...

Berdasarkan pengalaman saya yg dah ada istri ni, ia adalah sikap biasa seseorang yg sdg menaruh hati kpd kita. Bukan dia tak mau bercakap tapi lidah kelu utk bersuara. Bukan dia tak mau bertentang mata tapi hati berdebar setiap kali bersua. Jgn marahinya, berikan masa utk dia melahirkan isi hatinya....

cweet pinky said...

ek .. speechless ~