Monday, 4 June 2012

WOW ! lame gilerr tak update !



nak promote gambar sikit , nih gmbar aku nan sebahagian housemte tuh sem nih , hehehehe ~ cube teka aku yang mane ... hehehehehe ~


ade tak yang rindu aku kat sini ?? lame gilerr kan aku tak update , mlas + bz , tah , semester kali nih , aku bz sangat and aku tak dapat nak manage mase dengan baek , campur pulak lagik masalah peribadi *ape lagi , masalah cintan cintun la* ha ! sekarang da hujung sem nih , musim exam pown , hahaha ...

baca ape pown tak lagik nih , asyik layan fb dengan drama korea jep , dan2 nak exam nih la nak layan citew korea , mase tak exam , tak pown , hahahahaha ! *saje nak carik nahas lettew ~

kalaw ikutkan , banyak citew aku boleh update kat sini , banyak la , sampai tataw nak mula yang mane ??

kowg ase nak mula yang mane ? hehehe ~

pasal cinta ke ?
pasal cuti2 malaysia ke ?
family ke ?
kawan ??

and what-so-ever ....

k2 , dah2 , tanak merepak dar , nak sambung baca note nih ... :D


6 komen budak kiut !:

jal said...

kak pinky, yg pasal exam tu kan tak payah dok nak rajen sangat baca buat style org dulu2 kala, ambil buku letak dalam periuk then rebus seharian @ tunggu buku tu hancur, pastu minum sampai habis sebelum nak masuk dewan peksa. kompom mujarab tak caya try lah.

cweet pinky said...

@jal : amboit tips , membunuh .. hahaha

Prince of Noob said...

ok cuba start pasal cinta... dah ada pakwe lum, kalau belum saya nak berkenalan huehuahuahu... awak ni cutelah... done follow - Noob.

cweet pinky said...

@Prince of Noob : lumrah manusia suke dipuji kiut , mekaseh , pasal cinta ek ..... hehehehe ~

P#eoniX said...

welcome back!!!hahahah....banyaknye tanda soal....yang mane satu neh????hakhakhak....

cweet pinky said...

cepat phoenix bwt lawatan balas . hehehe