Wednesday, 13 June 2012

tajam gilew mulut kaw !





entry malam sebelum CP nak off line internet nih , dari tadi dok on9 , bile nak betul2 tumpu stdy nyerr , hahaha ~

alkisahnya , entry nih berkisarkan sembang kosong mase makan tengah hari tadi , tah macam mane membe aka housemate CP buat luahan pasal roomate dye ... dah tentu larr CP kenal siapa , dah nama pown serumah , 

dye kater dye terasa dengan roomate dye nih sebabnya , membe CP nih tak bangun solat subuh sebab stay up study kan , sedar2 dah pukul 10 , dah tentu2 subuh gajah pown bukan , bangun2 bukak mate nampak roomate dye .. yang buat dye sentap , roomate dye katerr dye cmnih .....

"kaw memang kuat tidur kan ? sampai tak ingat tuhan .."

*CP dengar pown tersentap , takpe , CP dengar dgn cool lagik*

membe CP gitaw lagik , dye tny roomate dye , adew gerak dye solat subuh tak , tapi roomate dye boleh lak tak jawab *buat bodo lettew*

CP rase dye tak gerak ..... actually , CP pown adew citew pasal minah yang same nih , mulut dye memang tajam ... boleh berdarah hati dan jantung nih kalaw dengar , care dye cakap lembut jep tapi ............

kelmarin , CP berjalan dengan dye nak pegi beli makanan tengah hari , perjalanan balek tuh , dye boleh cakap ... 

"ade orang suke sangat update status FB sampai penuh wall , kaw taw tak naek nak muntah aku tengok"

CP taw dye tujukan kat CP sebab mula2 dye dah mention....

"aku cakap , kaw jangan marah lak.."

gilew tak marah .... haish ! mengelegak rasenye , tapi CP cool , dengan suara yang terkawal , CP balas cmnih ..

"hahaha , (konon2 ketawa larr , nak tahan marah nih..) kaw nak taw tak , frens ak lebih dari 4900 something , aku dah pernah update status darr .. suruh diorang delete diri sendiri , tak sukerr tgk aku update ?? ha ...! lagik bagus , unfriend larr tak yah susa2 aku nak delete diorang (CP bagi dye senyuman lebar lagi) aku pown tak suker sangat ramai2 jadik frens aku ... (masih dengan senyuman lebar)"

*las sekali CP buat muke tak bersalah*
hahahaha !

banyak lagik citew yang melibatkan gadis mulut tajam tapi yang lame2 tuh tak ingat , tuh jep CP nak citew ... adios !

10 komen budak kiut !:

saifulizan shaari said...

Lain kali cakap kat dia...ko nak cili besar ke cili kecik...kalau cili kecik leh buh byk skit....hahahahaha

Anzulna said...

4 me, org cmtu usah dilyn. org kate lg dilyn lg mjd. buad bodo je, nti tw la dye senyap sndiri. =)

Chenta Eyfa Latieyfa said...

hahaha..klaka gak..sabar je la dik CP.kat dunia nih manusia mcm2 kan..ambil yg positif buang yg negatif..ckp kat dia der ku kesah.wakakaka

P#eoniX said...

kalau haku balas kaw-kaw jer ape yang dye cakap...biar dye tau kene buku ngan ruas...baru dye tau jage ati orang(dalam makna yang sebenar)....sabo jerlah....

eintan nurfuzie said...

sekeh je depa tu.. hehe... cik en bz le..x sempatr ngajo bersegmen

cweet pinky said...

@saifulizan shaari cili besar tak peas , CP bagi cili kecik jerr , cili kecik yang kaw2 punyerr pedas , hehehe ~

cweet pinky said...

@Anzulna tuhla , CP balas pown ala kadar , malas nak lebih2 nanti gaduh lak , hahaha ~

cweet pinky said...

@eintan nurfuzie bz2 pown sempat lawat CP , okei lettew , mekaseh :D

Nyue said...

sound je balik....org begitu jgn bg muka sgt..geram !

cweet pinky said...

@Nyue CP 3thn lagik kat sini , CP tak nak gaduh2 , jadik , selagi CP boleh sabar , CP sabar .. :D