Wednesday, 13 June 2012

kena gaduh dulu kerr baru bole cakap ?

dramatik tak gamba nih ?? hahaha ~ adew yang tanya cmne nak tangkap gmba macam nih *macam mana nak tangkap gambar dari bawah* .. jawabnya , kamera kena ade kat bawah larr ... hahahaha !




pepagi CP dah melawat blog nih , hehehe ~ blog addict CP dah bermula kembali kan ={D

*eyh2 smiley CP adew misai ! >_<*

kesinambungan entry CP pasal status pasal kemaafan di status FB CP ... CP heran kenapa orang asyik expect CP bergaduh , CP tak gaduh dengan sesiapa , CP cuma reka situasi di mana orang suke gune perkataan nabi kalaw nak bagi kemaafan nih ... sabar jelarr .. rase sedeh larr ... silapnya CP berani guna pendekatan macam tuh  sebab CP dah muak dengar orang kater ayat 'aku bukan nabi' tiap kali nak memaafkan orang nih ..

entry apew CP maksudkan ?? baca P O S T   I N I . . .

siyes ,CP fresh tak gaduh dengan sesiapa , adew yang siap PM *private message* CP suruh jangan bergaduh , malas dah rasenye nak explain , baek CP luahkan kat blog nih ...

kenapa CP gune perkataan nabi ??

adew yang tulis komen seolah-olah CP nih nak mempermainkan nama nabi , antaranya ...



klik tuk besarkan ....

bunyi komen dye pown boleh agak macam dye expect CP gaduh dengan seseorang .. *dalam hati CP nih menjerit2 rasenye nak bagitaw .. CP tak gaduh larrr!!!!!!!*


CP tak nak layan sangat nanti CP lak yang naek angin , hahahaha ~
tak baek kan gaduh2 .. kan3 :D CP budak baek ... hehehehe ~ *masuk lif tekan sendirik >_<*


yang penting niat CP baek , nih larr care CP tegur orang yang suker sangat mention pasal nabi bile gaduh , care apew lagik CP nak buat kan ?? , apew lagik yang CP nak sebut kalaw bukan nabi kalaw dah tuh yang CP nak tegur ... *paham tak ape yang CP cube sampaikan nih ??*


CP takut tak paham sebab tak gune ayat bahasa malaysia yang betul *bahasa malaysia kew bahasa melayu ?*


alas ... yang pasti tuhan tahu ape yang tersirat , cukup~


keyh tuh jep CP nak membebel sini ... time kaseh pada blog sudi untuk jadik tempat luahan CP ..


adios !!! nak sambung study *exam esok!!!!*










13 komen budak kiut !:

eintan nurfuzie said...

mmm tu la...

nn lylyn said...

gudluck tuk exam =)

BERT said...

hehe besala tu gado2.. tamo gado2 la ya

Chenta Eyfa Latieyfa said...

namo gado2 ok suweet PINKY yg shomel

cweet pinky said...

@eintan nurfuzie tq lyn :D

cweet pinky said...

bert and sis eyfa ..

CP tak gaduh pown , CP just heran napew adew owang macam over sangat respon .. hehehe ~

sabry oppa said...

wah2...
mungkit kot !
hahahahahahahaha...
ape2 pun kite fikir dulu sebelum berbuat ape2..
fikir buruk baik nye..
pape pun oppa harap CP banyakkan brdoa supaya diri dijauhkan sebarang masalah n sebagainyee...
fighting !

cweet pinky said...

@sabry oppa : tq sabry oppa :D

Che Rosliza Che mat said...

hahah kelakarlah pulak..dorang fikir yg negatif jerkan...tak per comel...belajar rajin-rajin ya...balas jasa kedua orang tua...

cweet pinky said...

Che rosliza : mekaseh :)

Eiqa ciK said...

Biase le tue CP.. Mesti ada je yang x puas aty & bersangka buruk.. Sabar je le.. Btw gd luck utk exam CP.. ^.^Y

cweet pinky said...

@Eiqa ciK tq eiqa :D

aku & Fantasi said...

kdang2 apa yg kita nak smpaikan tu xmcam org fikir...pemahaman mnusia lain2..mnusi mudah misunderstanding..selalu gak kena mcm ni..hehe