Thursday, 14 June 2012

sindrom hujung sem / las PAYperr ...



hahaha , apew CP buat kat sini ha ?? hello 2.30 petang nih adew payper keyh , LAST  payperrr !! *atau bahasa saintifiknyerr last day exam*

biasala , bile dah las paper nih , dalam otak dah tak pikir laen dah , pikir balek jerr , nak study pown dah malas , haish , tp CP agak tak sedap hati gak pasal balek nih , sebab .... CP tak leh balek .. CP adew tanggungjawab laen lagik kat U nih 

CP kena stay kat kolej sampai bulan7 sebab join tournament silat untuk MASUM (Majlis Sukan antara Universiti Malaysia) tak silap CP nih la maksudnyerr , hehehe ~

tolong3 , CP takde mud nak baca note apetah lagik buku , lagi2 la paper petang nih objektif ... keyh2 tuh jep CP update , untuk hilangkan rindu para blogger tercinta nih , CP sayang korang :D adios !


18 komen budak kiut !:

DeltaCharlie said...

Ohh..silat tu!!! Black belt dah ke???

Sally Yatiey said...

Dah habis paper? Hee. Baguslah :D Tournament silat? Bestnyaaaa :D

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wah dah last paper eh..sule ler tew..ok2 pi abiskan dlu exam tu pasni leh kite sama2 lompat..hoye2..ok dear PINKY Gud Luck okeh..cayunk kamo jugak

Anzulna said...

gud luck CP. wah u join silat ke? nti boleh ajar kan ;)

Onitsuka_hana said...

mmg malas pun.hehe nak packing barang lg

Encik Zaharin said...

ayoh..budak silat...takut la kena fly kick..jgn malas2 pi baca buku heeee

BERT said...

epi ye dah abih paper... leh cuti2 ye tak hehe

cweet pinky said...

@DeltaCharlie aah , black belt , tapi dalam silat , black belt tuh beginner :D CP maen silat dari f2 tapi tak pernah amek ujian untuk belt , dalam silat , belt tuh panggil bengkung :D

cweet pinky said...

@Sally Yatiey tq sally :D

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Latieyfa tq3 sis eyfa :D

cweet pinky said...

@Anzulna mekaseh , kalaw anzulna nak belajar apew salahnye kan :D

cweet pinky said...

@Onitsuka_hana ha...taw takpe ~

cweet pinky said...

@Encik Zaharin hhehe , jangan takut , CP sepak tak kuat pown , tapi boeh lar tercedera, hahaha ~

cweet pinky said...

@BERT huhu ~ yup hepi , cuti tuh tak larr tapi boleh larr rehat2 kan otak .. :D

kekapas berceloteh said...

CP-2, tayah bace buku lah. meh-2 kite silat same2. tgok sape ag terrer :p

cweet pinky said...

@kekapas berceloteh mestilarr CP yang terer , hahaha ~ *riak2 , tuhan tak suker orang riak, hehehe *

kekapas berceloteh said...

alaaaa, sampai haty CP kate kite RIAK? majok !

cweet pinky said...

@kekapas berceloteh bapew ary nak majok nih ?? hahaha ! *CP katew kat diri sendiri , kekapas memang suker perasan er ?? hahaha