Friday, 15 June 2012

fenomena last paper ..


 

mentang2 las paper , sakan CP bergambo .. hehehe ~


yes , entry untuk malam lak , hehehe ~ seperti yang CP dah bagitaw pagi tadi , hari ini merupakan las paper CP untuk semester kali nih .. hepi3~~ takyah nak perah2 otak darr ...

entry kali nih CP nak cerita suasana CP amek exam tadi , adew sedikit peristiwa yang berlaku yang buat CP annoying *adew2 jerr CP nih , sikit2 nak annoying .. hehehe ~*
 
tengah syok jawab exam , ade minah sebelah CP dok panggil2 name CP , CP pown pandang larr , alih2 dye tanya jawapan kat CP , hello , gilew aper CP nak bagi jawapan , tuh namanya tak jujur keyh !
 
CP bukan nak cakap yang CP nih baek sangat kan , bukan CP tak pernah meniru , time sekolah2 dulu , sakan CP meniru , hahaha , naseb tak kena ketuk dengan cikgu jerr , sekarang nih kite mahasiswa larr , bukan mase nak tiru2 darr , ingat senang ker nak jawab , pastuh senang2 nak bagitaw orang jawapan , hello ... u silap tanya orang larr , bukan nak kedekut ilmu tapi u tanya silap tempat and situasi larr , haiya ...
 
tolonglarr , ubahla sikap tuh , u nak jadik cikgu kan , mungkin mase sekolah suka sangat meniru , ubah larr sikap tuh , CP dulu pown nakal larr , bukan takat bawak nota , bawak buku lagik , hahaha !
 
dah2 , minah nih dari sem lepas lagik buat perangai gini , kali kedua , kali ketiga dye panggil CP mase exam tadi , CP buat bodoh , kaw kalaw nak meniru tolong carik geng laen eyh bukan aku ...
 
then , CP nak kongsi gamba yang sempat CP snap tadi , jom view ! bukan banyak pown , hehehe ~
 
sebelum masuk dewan exam , masing2 maseh lagik sempat nak bukak buku , hehehe ~
berpusu2 masuk dewan , tapi CP sempat lagik cnap , hehehe ~

nih exam hall CP , luas tak ?

tuh jerr CP nak update untuk malam nih , hehehe , 2 entry jerr tuk hari nih , adios :D
 

18 komen budak kiut !:

Ikhmal Malique said...

hoho. suke hati je kan tanya jawapan. hoho. mal kalau org tnya mcm tu mal jawab balik, 'entah. aku pun tak tau, kau tau?' haha.bg dia cuak skit..

Anzulna said...

nk exam pun sempat lg ambik gambar ye?
singgah new entry - http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/my-100th-follower.html

cweet pinky said...

@Ikhmal Malique taw takperr , berapi jerr CP tadi , hehehe , sebab dalam dewan exam kan , CP nak balas pown tak berani , skema kan CP , hahaha ~

cweet pinky said...

@Anzulna biasa .. hehehe ~ CP nak ilangkan perasaan cuak CP , hehehe , wah , entry baru , ckg jugak CP terjah :D

Chenta Eyfa Latieyfa said...

yehaaaa...jom kite lompat2..dah abis exam ea..hehehe notty CP nih..sempat lagi bergambo.Ok2 pasni leh enjoy puas2 kan

eintan nurfuzie said...

HEHEH..KAMI DULU2 MS EXAM SLALU GAK UAT CMTU...TP X DPT PUN NK MENIRU SGT..HEHEHE

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Latieyfa CP nak ajak lompat2 semalam tp mesti CP dah of9 tyme tuh , hehehe ~

cweet pinky said...

@eintan nurfuzie CP bukan apew .. CP kan nak jadik cikgu , so CP kena bentuk sahsiah CP lagipun kalaw meniru tuh kan kerja menipu , kalaw kiter menipu , CP takut nanti , apew yang CP belajar tak berkat :) tuhan nampak setiap ape yang berlaku :)

Eiqa ciK said...

Wah.. senang aty la erk CP dah exam..hehe.. Huh.. Ada gak orang yang tnye jwpan time final exam.. Ish3.. X takot kne kntoi ke?
^.^

cweet pinky said...

@Eiqa ciK hehehe ~ taw takperr ~

Cik Purple said...

wah.. dah last paper.. sonok la dier kan.. ^_^

kekapas berceloteh said...

atotot, kantoi. hahah kite-2 tak tiru. CP-2 jom sep. kit egeng . kihkihkih. CP besor benor dewan uh. atoo. takot la na g sambng blaja pas abes spm nnti. hahah. canew pes time masuk U CP? nanges tak? hahahha oke guraw :p

Liza Razak said...

x suka betul orang yang suka meniru time exam ni

cweet pinky said...

@Cik Purple mesti la sonok cik pepel :D

cweet pinky said...

@kekapas berceloteh CP tak nanes larr yuyunk kekapas , CP demam sminggu lebih jerr , hhahaha ~ manje kan CP , mengada2 , hahaha ~

cweet pinky said...

@Liza Razak CP pown same , lagik2 kalaw mintk meniru dengan CP ...

kekapas berceloteh said...

mande de ngadew-2 la. CP GEDIK. uweekkk, CP-2 tamow-2 nanges. kite guraw-2 je. *kuis kaki kat tanah buat muka doplosen mtk CP maafkan

cweet pinky said...

@kekapas berceloteh CP bwt muker sploh hinggit , hahaha ~