Friday, 15 June 2012

"Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical"




CP takde idea nak update pagi nih , seperti biasa , CP bw , CP jumpa owg invite untuk segmen kat blog miss Z , jadik CP mengejoinkan diri , hehehe  

tambah2 lagi , nak join segmen dye sangat la mudah ..

tak perlu tag orang pown , haaa ... tapi kalaw nak tag tuh tag lar , bile dah tag , kena maklumkan pada orang tersebut ..

bagi CP even tak wajib tag , korang tag la jugak sebab boleh memeriahkan segmen dye , betul tak :)

okei , so CP nak tag ...

raja farah

kekapas 

Iqlima

hehehehe ~ enjoy ADIOS !

PSST2 ::  nak join jugak ?? klik kat banner keyh :) kalaw tak pown , klik kat S I N I ...

35 komen budak kiut !:

Chenta Eyfa Latieyfa said...

hahaha.sis pun join GA gak arinih dan dah tag CP pon.jom join

Nur-Azam Shahdan said...

thanks sudi join yee! yang lain nak join pun tak salah, digalakkan lagi ade :P thanks CP!

jom cek sapa lagi rakan blogger yang join kat sini;

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

jom follow mollow weekend ni!

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Latieyfa already joined ! hehehe ~ entry tuh CP dah bc darr time tuh nak ajak sis join segmen larr , hahaha , tak pasan lak sis tag CP , CP tgk sis dah join GA tak jadik tag , hahaha !

cweet pinky said...

@Nur-Azam Shahdan welkam :D selalu larr melawat CP kat sini eyh , hehehe ~

MISS Z BERCELOTEH said...

Salam Jumaat..Miss z dari segmen Ajam...Singgah dan follow :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

cweet pinky said...

@MISS Z BERCELOTEH : tq sudi singgah sini :D

farah.fauzi said...

terharu nyeee CP tag farah..hee~~ thanks sis.. insya allah farah join :)

cweet pinky said...

@farah.fauzi CP lagik terharu kalaw farah terharu , hehehe ~

"sis gadis berkata-kata" said...

sis datang golek=golek n follow blog yang comel ni boley kan?? hehehe..

cweet pinky said...

Bole je :D

izzati_bloging said...

dtg sini melawat..
http://izzatijer.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Nur chahaya abadiey said...

salam ziarah n follow..jmpt jgak ea ke blog nur :)

cweet pinky said...

@izzati_bloging tq , folow kamu jugak :D

cweet pinky said...

@Nur chahaya abadiey yuyunk , CP tak jumpe blog kamu ...

Rafflesia™ said...

as-salam,
datang dari segment yang sama..

http://lovestory313.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

follow sini, jom ke blog saya :)

Misz Mieza said...

Salam ukhwah dari MM! Datang terjah sini dari segmen yang sama! Follower ke-215.. Jemputla singgah kalau sudi..

http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Happy blogging ya! ^_^

bai baizura said...

skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)
done followed !
BW MALAM KE > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/

ATIQAH said...

singgah pagi:)dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

cweet pinky said...

@Rafflesia™ wassalam :) sepantas kilat CP pergi follow , hehehe ~

cweet pinky said...

@Misz Mieza mestilarr sudi MM!! CP terbang gi sane , hahaha , terbang larr pulak , hehehe ~

cweet pinky said...

@bai baizura skodeng2 nampak , wuhuuu ~ segannye , hehehe ~ thx follow CP , CP golek2 gi follow sane , hehe ~

cweet pinky said...

@aisyah humaira' CP BW pagi , hehehe ~

cweet pinky said...

@ATIQAH tq follow CP , done follow kamu jugerr :D

KorN said...

hye empunye blog. korn dtg sini ni haa sambil wat peace.. =P

KorN said...

btw dr same segmen

cweet pinky said...

@KorN peace jugak :D

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah hujung minggu di sini..kita follow awk ye..jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

cweet pinky said...

@Pecinta pink^^ hehhehe , mekaseh singgah sini , memang tengah free pown nih , sepantas cahaya CP gi sane , hehehe ~

Hana Wonnie said...

blogger k3 221

http://hanawonnie.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

cweet pinky said...

@Hana Wonnie tq datang sini :D

Fafaa said...

blogwalking dari segment yang sama :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen dan follow awak
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html
Jom tukar bloglist!!
Hanif blog bloglist - klik sini
Bloglist adalah berdasarkan abjab
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya akan merayau di bloglist

NASZ said...

salam kenal. dah follow awak.

sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

cweet pinky said...

@Fafaa CP terjah sane :D