Friday, 15 June 2012

"Birthday GiveAway And Up Your Follower by Ainie"




tadi segmen , nih GA lak , hahaha , segmen tuh memang CP gatal tangan nak join , segmen apew ?? nak taw ?? klik S I N I  ... GA nih CP dijemput oleh sis EYFA tercinta .. hahaha ~ 

CP malas nak tulis jadik CP kopipes je syarat2 dye nih .. baca kat bawah .. dah baca ?? hehehe , nak join ?? sila klik banner ... :D

dah klik banner ?? tak boleh jugak ?? sila klik S I N I :)

tak maw jugak ?? tuh CP tataw larr nak cakap camne darr .. hehehe ~

MANGSA TAG !!

EIQA

CIK HAWA

CIK PURPLE

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  • Of course la korang kene pastikan korang ade blog
  • Mesti warganegara Malaysia sahaja.
  • Sebenarnye ianya khas untuk perempuan sebab banyak hadiah untuk perempuan la . (tapi laki boleh jek join untuk tingkatkan bilangan follower korang . ye tak?) hehek .
  • Wajib  dan  Sponser2x GA .rujuk "DI SINI" ye! Aku akan check!
  • Buat satu entry khas pasal "Birthday GiveAway And Up Your Follower by Ainie"
  • Copy Banner kat atas tu and pastekan (buat simple2x pon takpe)
  • Hantar link entry GA yang korang join di "KOMEN BOX" (cbox tak diterima ye!).
  • Tag 3 orang (nak reramai pon takpe tapi pastikan diorang tahu)
  • GiveAway ni di adili 100% oleh Mrs. Random Orang iaitu aku sendiri
  • (No Pilih2x Kasih dan DiLarang sama sekali untuk mem Bodek pihak pengajur ea!). Waran tangkap akan dikeluarkan bagi pesalah laku jenayah . hahaha


TARIKH START AND TUTUP
15 jun hingga 15 julai (4 minggu jek)
-SENARAI PESERTA (akan di update dari masa ke semasa)-


p/s: If penyertaan kurang dari 50 orang, GA serta merta akan terbatal. Hope ramai yang join and ramai yang turun ke padang jarak padang tekukur ni .haha^^
Selamat Join Ye kengkawan Semua! Assalamualaikum :)

 ~ adios !


25 komen budak kiut !:

Eiqa ciK said...

Wah.. Cam menarik je..
Eiqa akan join..
Thanks CP for invite..
^.^

cweet pinky said...

@Eiqa ciK welkam :D

man said...

birthday dah lepas..

my eyes for shine said...

mekaseh join! gud luck ye! ^^

cweet pinky said...

Man:birthday sape yang dah lepas?
My eyes: tq :D

Chenta Eyfa Latieyfa said...

thanks join..u r da best CP

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Latieyfa hehehe , sis EYFA dah ajak mesti kena join , hehehe ~

my eyes for shine said...

senarai peserta dah di update . sekrang boleh la berblogwalking^^ rujuk sini ye! :D . http://ouhmylovely.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-giveaway-and-bakal.html

Eira Shamiera said...

salamm..sya dari GA yang sama..done follow sini..
mari ke http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html...

farhalurve said...

haii :)))
kite dari GA yg same ..
singgah n folo cni skli ..hit me back :))
http://misscintabp.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr segmen yg sme
done follow u ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

BUDAK NAKAL said...

dtg dr ga yg sama .
done follow .

http://chipsmunkies.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-up-your-follower-by.html?showComment=1340080645068#c1717356551088364015

The Chocolate Oreo said...

hi.. saya dr GA yg same.. dtg sini follow2 n bace2 sikit.. hikhik

E-ra paSha said...

gud luck!! era tag kamu untuk join contest era pula..jom join..mudah dan berhadiah lumayan!

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

cweet pinky said...

@Eira Shamiera tq folow sini , CP terjah sane ek ~ huhuhu

cweet pinky said...

@farhalurve tq :D CP otw terjah blg kamu :D

cweet pinky said...

done follow awak2 sume yang komen nih , tq follow CP :D

Wanie said...

hai..salam perkenalan..
saya datang dari GA yang sama and dah follow blog awak..
kalau sudi,jemputlah ke blog saya ye.. ;)

http://tyramitsulife.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

cweet pinky said...

@Wanie mestilarr sudi sayang ~~ :)

Syaza Nazurah said...

As salam tuan blog :) sye dari GA yg same . Jom terjah blog sye. hewhew xD. Follow u, follow me back if u don't mind :)

Syaza Nazurah said...

http://cutebear261.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

cweet pinky said...

@Syaza Nazurah dah follow kamu :D

FaFa EhA said...

awakkkk ! kite dari group 7 :)
GA yang same hehehe. follow sy balek oke? :)

http://fafaeha.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

iena said...

Salam dari GA yg sama.. done follow awak.. harap follow kita blk.. tq =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-birthday-giveaway-and-up-your.html

cweet pinky said...

fafa eha dan iena .. done :)