Saturday, 23 June 2012

oit ! jangan sentuh aku la !




hupdate pagi , susah betul CP nak carik mase nak hupdate blog nih , sangat2 bz tapi CP tetap luang kan mase untuk BW , hehehe ~

kena jugak BW untuk taw perkembangan frens blogger kitew kan :D

apew yang CP nak citew kat sini , merupakan fenomena semasa CP menyertai budak2 sukan , ade certain part CP tak minat betul dengan sikap budak2 sukan nih , apew dye ??

diorang selamba jerr bersentuhan antara lelaki dengan perempuan , CP sangat tidak selesa dengan keadaan yang macam tuh , CP tak suke lelaki yang tetibe nak sentuh2 nih , kalaw takat tepuk bahu CP boleh terima lagik , tapi kalaw sampai nak picit tengkuk , pegang pipi , cuit hidung , nak hidu2 bau kiter , tolonglarr CP tak berkenan !

tapi senior budak sukan yang laen , rilek jerr , haish , CP kalaw bole nak cakap , jangan la cmtuh tapi benda tuh cuma sampai kat tekak jerr , CP pown tak berani mane nak tegur senior nih ...

bergurau bole tapi janganlarr sampai sentuh2 , tak sentuh takleyh gurau kerr , nih tak , adew yang berurut sakan , *urut belakang , kaki*

kalaw CP larr , sebolehnya carik perempuan jugak yang urut , bukan maen redah jerr even yang sakit tuh kaki ...

citew pasal sakit nih , kaki CP tengah injured nih , haish , tertekan jugak la CP , kaki banyak nak gune nih , mane nak trening silat lagik , jog lagik , pagi nih jer kitorang kena jog untuk 45min .

then , apew pulak pendapat korang pasal sentuh2 nih , relevan kerr ?? sebab sekarang zaman moden ?? sebab tuh boleh sentuh2 ??

kla , CP nak out , jap g kul8 trening , adios !

26 komen budak kiut !:

Zamani said...

Entri yang membina.. bagus.. peringatan buat kita.. :))

saifulizan shaari said...

tu bf dgn gf kot?xkan ler kwn2 pun dah jadi mcm tu skrg?

cweet pinky said...

@Zamani mekaseh sudi lawat sini :D

cweet pinky said...

@saifulizan shaari siyes , memang kawan2 , bukan gf , bukan bf , tuh yang CP geram betul , CP pown kena gurau cmtuh , CP buat muke , tak berani nak buat dar , hahaha !

Abey Mirul said...

Kalau ada yang sentuh,CP belasah jer lelaki tu. Kan ada silat. Kasi terajang sikit.. Hahaha!

Eiqa ciK said...

Zaman sekarang nie memang cam tue le kan.. Dorang sendiri tak ada rasa malu2 sesama sendri dah..

fadh leyanie said...

semoga mereka yang berkelakuan yg kononnya "manja" kembali ke pangkal jalan.

Misz Mieza said...

CP silat apa ekk? MM pun silat gak.. =)

Aina Majid said...

hmm, btul jg tu. gurau ponn gurau jg la. jgn terlebih sudaaa kan3?

cweet pinky said...

@Abey Mirul masalahnyaa dah tentu dorang lagik kuat dari CP , hehehehe ~

cweet pinky said...

@Eiqa ciK kawan2 jugak tp batas kena jage larr ...

cweet pinky said...

@fadh leyanie ngan mak ayah tak cukup manja kowt ... hehehehe

cweet pinky said...

@Misz Mieza CP gayong tapi yang CP join nih tak spesific silat perr , sebab untuk atlit u ,...

cweet pinky said...

@Aina Majid hehehe , taw taperr ..

haz said...

tu la.. skrg ni seng gila permpn nk kasi lelaki senth raba dia tanpa mengira batasan antara bukan mahram. huhu

Natasha said...

akhir zaman mmg normal.. lg kite tegur lg kite kne mrh.. dr bgaduh, better kite diam, buat pgajaran utk diri sndiri n utk readers kt belog ni.. hihi..

saifulizan shaari said...

@cweet pinkyishh truknyer bdk2 sekrg..huhuhuhu.
xder ke cikgu tegur

Cik Kay Jue said...

tu la ckj masa sekolah dulu pun ada perasan juga hal ni.. tapi entah la CP... selagi xde yang meneguk... xde yang fikir bnd tu dosa.. selagi tu mereka rasa benda ni xde pe.. huhu..

may be mereka fikir mereka nampak lebih rapat kot buat macam tu.. tapi perlu ker? huh... bergantung pada diri mereka juga sebenarnya.. kalau mereka ada ilmu.. tau agama.. tau batas.. ckj rasa mereka tak kan buat..

cweet pinky said...

@haz tuhla , CP harap CP dijauhkan sikap macam tuh ...

cweet pinky said...

@Natasha CP tanak gaduh lar malas tegur tuh ... masing2 dah besar lebih dari CP ...

cweet pinky said...

@saifulizan shaari kami nih la bakal2 cikgu , hehehe , kitorang bukan dak sekolah larr , dah bergelar mahasiswa pown ...

cweet pinky said...

@Cik Kay Jue betul la tuh , diorang rase rapat sangat lettew , padahal entah2 yang dok sentuh tuh kiterr tataw dye bernafsu kerr tak ...

saifulizan shaari said...

@cweet pinkyhahahahaha...ingatkan budak2 lagi..kakaka

cweet pinky said...

@saifulizan shaari eee! tak elok katerr kiterr budak2 ,hhehehe ~

Cik Kay Jue said...

betul tu... dalam hati kita tak tau kan.. :P

cweet pinky said...

@Cik Kay Jue taw takperrr , sekali lelaki tuh bernafsu , dah dapat imbuhan tak baek ...