Tuesday, 12 June 2012

nak maafkan orang tak perlu jadi nabi..



ape yang CP nak bagitaw kat sini pasal betapa penakutnya CP sebab CP tak mampu nak mengaku status FB yang CP buat tuh original idea from CP ..

tapi CP tak tuju kat sapa2 pown status tuh ... hehehehe ~

siap statekan kt bawah status tuh #KOPIPES ... teruk betul perangai .. 
 
kebetulan CP adew nampak komen2 and status cakap pasal tak nak bagi kemaafan kan .. hehehe ~ CP harap status yang CP buat tuh boleh bagi kesedaran sikit .. then CP tak nak kena marah dengan mane2 yang kowt trase , tuh larh fungsi perkataan #KOPIPES tuh ..
 
nihlarr printscreen status CP kt fb :D
 
 

sila klik kat gamba untuk tengok saiz besar ek ... sangat penting untuk dibaca status fb CP nih , hehehe ~



 


10 komen budak kiut !:

jal said...

memaafkan orang tu lebih baik dari menerima maaf,

cweet pinky said...

@jal tq komen sini :D betul tuh , kite mesti jadik pemaaf :)

Anzulna said...

what i got from ur entry ni is maafkan org. lg satu, penggunaan kopipes sumthing yg bijak. boleh digune pakai nih :)

♥meknasweetheart♥ said...

minta maaf itu indah... meminta maaf lebih indah...
:)
kan..?

dyabunga said...

bila memaafkan seseorang kita akan lebih tenang kan?:P

cweet pinky said...

@Anzulna tq anzulna komen sini , memang tuh la mtlamat CP , tp kadang2 kite kena komplikated gk nak bagi orang paham nih , kalaw tak , suke buat2 tak paham ..

cweet pinky said...

@♥meknasweetheart♥ betul tuh mekna :D , thx singgah sini :)

Sally Yatiey said...

Suka entry ni. Tapi kadang2 memaafkan orang yang telah menyakiti kita sangat2 sukar dilakukan. Tapi siapa kita untuk tidak memaafkan mereka :D

cweet pinky said...

@Sally Yatiey tuh larr kitew perlu sedar :)

cweet pinky said...

Btul 2, tak rugi memaafkn nih, tak luak pown, jgn layan cgt ego 2