Tuesday, 26 June 2012

"JOM TAMBAH GENG BLOG"




tengah CP ber Blogwalking , CP terjmpa segmen yang dibuat oleh EN zaharin , macam adew kekecewaan kat nada entry bagi segmen yang terdahulu , takpelarr ...

memandangkan CP memang takde idea nak update , nak menyembang dengan mr PAPA pown dye tgh dok melepak , jadik CP merajenkan diri join segmen nih :D

korang nak join tak ?? jom larr , lumayan larr hadiah , huhu ~

korang nak tahu hadiah apew ?? bile tarikh las ??

tuh , adew mention kat banner nun .. hehehe

keyh tuh jep ! adios !!

CP nak tag ...

pencinta pink

dini





19 komen budak kiut !:

Pecinta pink^^ said...

wah,,thanx tag:)nak join lah..hehe

cweet pinky said...

@Pecinta pink^^ wah , laju lawat CP kan :D

P#eoniX said...

selamat bersegmen...tambah lagik kawan...huhuhhh!!!

Dini ✿ said...

thanks tag dini , goodluck :)

Cik Anis said...

dr segmen sama jom follow cik anis ^^ gud luck !

cweet pinky said...

@Dini ✿ welkam dini :D

cweet pinky said...

@Cik Anis cam pernah folow jerr cik anis nih , takper , CP cek skg jugerr , hehehe ~

Cik Rongoks said...

datang dari segmen yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/jom-tambah-geng-blog.html

cweet pinky said...

@Cik Rongoks CP tgh blogwalking nih , right away CP singgah sane keyh :D

cikeyrah said...

Dari segmen yang same

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html

Done follow ;)

dyabunga said...

slmt bersegmen..=)

cweet pinky said...

mekaseh :D

Alya Maisarah said...

Dari segmen yang sama :) Jom singgah blog Alya.

http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/07/jom-tambah-geng-blog.html

cweet pinky said...

@Alya Maisarah done :)

Cik Beruang said...

dtg dari segmen yg sama, jemput ke blog saya :)

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2012/07/jom-tambah-geng-blog.html

cweet pinky said...

@Cik Beruang done bebear :D

Cik Awin said...

salam kenal...daris egmen yg sama ;)
http://sepisorangperindu.blogspot.com/2012/07/jom-tambah-geng-blog.html

cweet pinky said...

@Cik Awin : done :D

babycomel said...

singgah follow sini dr segmen sama ;)