Saturday, 16 June 2012

CP dan blogwalking ...


hello3 , CP bz btol bebaru nih , sebab CP adew di kampung tercinta , kalaw CP kat kolej tuh , memanjang larr boleh update , bile dah balek kampung nih , tak ingat darr , hahahaha ! 

pagi tadi sempat la CP buat sarapan tuk family , tengah hari nih , CP memasak dengan adek perempuan CP lak , masak secara berjemaah :D

tapi CP balek umah sekejap jer , petang nanti CP balek kolej balek , sebab CP adew training silat , balek nih pown nak hilangkan rindu , rindu kerr ?? sape larr yang tak rindu rumah kan :)

apew yang CP nak cerita nih pasal CP dan blogwalkin , CP kalaw dpt blogwalkin , habis setiap entry baru orang CP terjah , sume CP rase menarik , tataw larr , kadang2 rase macam menjelajah cerita hidup orang laen , boleh dapat pengalaman kan sedikit sebanyak , kadang2 sampaileka larr CP kat depan lappy nih duk membaca jerr , *baca buku malas*

ade citer sedih , hepi , marah , informatif , masalah2 yang mungkin kite pown tak pernah hadapi , wah ... then , dah alang2 CP melancong *BW* tuh , CP mesti tinggalkan link :)

tapi kan , CP sukerr sangat kalaw orang balas komen CP , sebab CP akan lawat balek entry yang CP pernah komen taw , hehehe ~ walaupun bukan semua , banyak gak entry CP langgan/subcribe ke emel CP , ha .. jadik kalaw CP komen tuh , reply ek :D *pakse2 lak, tak pakse pown :D* tak mustahil CP akan komen banyak kali kat entry korang *boleh tak CP komen banyak2 kali?*

hehehe , tapi buat mase nih , CP bz larr nak BW , bz sangat tuh tak larr , adek CP nak pinjam lappy CP nak tgk citer korea yang adew dalam lappy CP nih , CP tak kesa , as long as adek CP hepi ... gune jep la lame mane pown , hehehe ~

tuh jep la kowt CP nak citerr , ADIOS !
 
nak tgk gamba CP dengan adek CP ?? tengok kat bawah nih , same tak ?! hehehe ~
 
 

adek CP yang tudung hitam tuh :D



29 komen budak kiut !:

P#eoniX said...

nice pic...heheheh...ye lor kalau bz tuh mmg x leh nak blogwalking...x perlah hade mase sok lapang aku terjah blog korang satu-satu...keh..keh..keh...

SunnyFunny said...

wahh . comel lahh akak berdua . rajinnya berblogwalking . rajin akak masak untuk fmily terchenta . :)

cweet pinky said...

@SunnyFunny hahaha , hish ~ takde comel mane , alhamdulillah dilahirkan dengan sempurna kan :D

TehaaNFM said...

CP memang blogwalking yang tegar.. hehe :)
btw hati2 gerak balik kolej nanti ~

cweet pinky said...

@TehaaNFM : taw takpe teha , hehehe ~

Natasha said...

tw xpe. 1st tgok kt dashboard klu bleh tiap2 entry nk bukak link new tab serentak. ;)

kekapas berceloteh said...

hehe, CP. kembar seiras :)

Eiqa ciK said...

Eh3 CP masak le.. Leh pos kan kt Eiqa t ea..Hehe.. Btw thanks CP sebab rajin dtg jnguk blog Eiqa.. ^^.

Ur both sweet le.. :D

ctk said...

olololo...so kiut..hehehe

rjin BW ek...ade mse BW kagt tempat ct plak ye...first time dtg ct...salam perkenalan :)

cweet pinky said...

@Natasha setuju sangat dengan natasha , tak pasal2 lappy hang , hahaha , sian lappy , terpaksa menanggung beban ketagihan CP nih , hahah , ayat ...

cweet pinky said...

@kekapas berceloteh bukan maen katerr CP kemabar , aah , memang kembar , kembar tahun lain2 , hahaha ~

cweet pinky said...

@Eiqa ciK mestilarr rajen , entry eiqa bes2 , hahaha , boleh nyembang2 lak tuh , takde la bosan CP BW , hehehe ~

cweet pinky said...

@ctk mekaseh datang sini , hehehe ~ mestilarr CP lawat CTK , opkos dan opkos ~ hehehe :D

Eiqa ciK said...

Hehe.. Entri CP pun best2 gak.. Menarik & tertarik.. :)

kekapas berceloteh said...

CP. nak menang amek la. hahahah japgi tunggu depan uma sampai abang posmen mtk hadiah k? uweeeekk

cweet pinky said...

@Eiqa ciK : ececeh , datang 2x nampak , rindu kt CP kerr ? hehehe ~

cweet pinky said...

@kekapas berceloteh menang ker ? yes menang ! hahahaha ! teruja ~ hahahaha !

saifulizan shaari said...

CP meme BW tegar pun......xsampai 1 minit tengok2 dah balas komen,...cepat bebenor.

cweet pinky said...

@saifulizan shaari napew , rase ngeri yerr ? hahaha , CP tengah takde kejer nih , hahaha !

saifulizan shaari said...

hahahahaha......xderlaa...respon yang cepat.n mata cepat tangkap plak tu..kakakaka

cweet pinky said...

@saifulizan shaari hahaha ! memang CP pantas orang nyerr , hahaha , bab2 tuh jerr larr , kah3 , gurau2 ~~ hhehe !

saifulizan shaari said...

hahahaha....yerlaa tu.ni tggu tgk bola gak ka

cweet pinky said...

@saifulizan shaari hahaha , manew adew , CP duk uma diam2 jerr , hahah , CP tak minat bola lerr , hehehe ~

Pretty2 Shy ( M.O) said...

Boleh plak masak secara jemaah ekk . Ni mesti ada saf kn .. Hehe ..
Sama ler kita ni CP, bz jer kbelakangan nie
CP takyah risau, setiap komen kat entry Oni, kompem akan d reply tapi jarang ada yg reply balik :(
Kimsalam kat gadis tudung hitam n tuan belog nie sekali ekkk

Chenta Eyfa Latieyfa said...

skai tgok pic CP yg ni mengingatkan sis pada classmate sis mase form 5 dulu sama dgn la muka dia dgn CP tpi Cp ag shomel..hehehe..pa pe pon CP mmg sentiasa shomel..wah best nyew dia cuti blk kg lagi.

cweet pinky said...

@Pretty2 Shy ( M.O) hehehe ~ CP mgkin reply tp tgk pada isi kandungan jgk , hehehe ~ ikowt pd mud CP , ehehehe ~ ikut pada kesudian pemilik tanah nak terima kehadiran CP :P

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Latieyfa tak balek kg la sis , adew tggungjawab laen nak kena langsai kat sini wo0o0o0o ~ hehehe

aku HaniAsyira said...

dulu2 sy rajin balas komen.. sekarang jer tak sgt.. sy akan usaha kan.. =)

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira gud3 ~