Monday, 12 March 2012

mai KLIK sini , tolong timbang berat my blog ...




hai3 , update lagik , malam tadi aku dok koling2 membe aku yang berada di unimas nun , abehlarr rm4 aku kol dierr , dye gitaw blog aku nih berat ...

yekerr berat kengkawan ??

betul kerr ? betul kerr ??

entry kali nih saya sangat memerlukan 

KOMEN anda !!!!!


plez don be silent reader okei ^^

help me , help me ...

ary tuh da cek berat blog nih , okei jep , tapi adew lak mbe komplen berat kan , so na mintak pendapat blogger or sesapa la yang melawat sini ....

ta penah tambah paperr lepas cek berat blog hari tuh , so agak curious gk nih , adekah penimbang ituh tidak tepat ???

na cek berat blog nih balek , da ta ingat link , law adew y na bg link , silakan , dialu-alukan~~~~

psst - lagik satu masalah berat yang memilukan , ialah berat badan , hahahaha !

14 komen budak kiut !:

Saya Disini said...

ok je..xberat pon..

cweet pinky said...

@Saya Disini : hehe , tq ^^

CIK MAY said...

okei je..no prob pun..

P#eoniX said...

x der berat po...rasenye kalau server laju tuh yang nampak cam biase jer,kalau server down atau lambat kalah sipot,tuh yang berat tuh...neh aper yang aku tau lah....share jer...

Muna said...

http://www.iwebtool.com/speed_test?domain=http%3A%2F%2Fdariilhamkehati.blogspot.com%0D%0Ahttp%3A%2F%2Fblogcelotehmuna.blogspot.com%2F

Muna said...

buka link tadi untuk tahu berat blog

cweet pinky said...

@CIK MAY : tq cik may ^^

cweet pinky said...

@Muna : tq muna ^^

n|mcd said...

okeyh je..xde la berat pun..
maybe line internet dia kot...

#nak timbang blog jugak la ^^ ada link kongsi ea...

**haaa tapi kita ada satu masalah yg sama..iaitu berat badan - -"
mungkin timbang tu tak tepat la...

dari form4 sampai skrg dah 20..berat sama je..tak naik tak turun..susah betul nk tgk turun...tp nasib baik la tak naik..huhh..
hehe!

dyabunga said...

tak berat pun..dya buka laju je..

cweet pinky said...

@n|mcd : mungkin larr , heee

cweet pinky said...

@dyabunga : yekerr ... law camtuh alhamdulillah~

c!kon!ech!c said...

k x berat pon.....huhuhuhu....

cweet pinky said...

@c!kon!ech!c: da ta berat da kew ?? ak adew buang 1 widget tuh ~