Tuesday, 13 March 2012

annoyin DRIVER bus okei ! huh !




aku adew citew laen na update tapi disebabkan sumtin happen suddenly mase aku na gi kelas , so aku na citew larr ~

tgk tajuk pown taw aku na citew pasal apew kan , yup ! pasal driver bas ~ kenapa aku kate annoyin ?

sebabnye pmandu bas nih sound kitowang pasal kitowang naek bas yang bukan ke kolej kitowang , kolej aku , kolej ungku omar (KUO) tapi aku gatal naek bas ke kolej aminuddin baki (KAB)

aku naek kew KAB bkn apew sebab hala aku na ke pintu timur (PT)*ade kelas laen lak* , disebabkan bas ke PT lewat sangat aku nan kawan2 aku pown decide naek kat KAB dlu then baru naek tuk kew PT dari KAB 

nih kire inisiatif tuk cepat ke kelas la kan , 
tiba2 pemandu bas nih turun dari bas marah kitowg sebab naek dari KAB , dalam ati aku la , apehal pakcik bas nih , period ke na marah2 , suke ati la na naek bas dari mane pown ....

hello pakcik , budak2 kolej KAB bukan ramai pown macam kolej kitorang , na bising ape ? lagik satu , law kitowang bukan na cepat , tadenyerrr kitowng naek bas dari situ , asal pakcik nih poyo sangat hah ?!

dak kolej KAB nih jugak adew jep naek bas dr kolej kitowang , tade sape na marah , pemandu bas kitowg ilex jep ~~~ huh !
puas !!! geram3~~~

psst - KUO dan kolej harun aminurashid (KHAR) bas yang same , KAB lak same dengan kolej Zaaba (KZ)

3 komen budak kiut !:

Azee Hana said...

pakcik bas memang garang pon..selalu gak saya kene marah ngan pakcik2 bas kat u saya ni..+___+

9nyawa said...

lol,,,,,selama nie aq dri kampus baru ke pt mmg aq trun kat kab dlu pastu bru naik bas g pt,,,,ileks jewp pakcik ue,,,,nak harap kan bas dari kmpus baru terus ke pt mmg sempat aq korek idong 10 kali kowt,,,ahahahaha

cweet pinky said...

@9nyawa : meme larr , kaw memang budak situ . lol ~ kitowg dak KUO , dye alergic kowt , hehe ~