Monday, 12 March 2012

saya angau and terus ANGAU





lawak lak tajuk entry , siyes lawak kan ?

ANGAU ??

kat sapa lagik kalau bukan mr M , hehehe ~

aku da decide cmni , aku akan sentiasa ade untuk dierr , tanak larik2 darr , na watpe na larik kan , tade faedah pown 

bak kata ayat aku larr ...

aku da cuba lari , tapi aku mesti patah balek , sebab aku na pastikan die okei , die selamat , jauh di sudut hati aku na jaga dierr even ade orang laen yang tengah take care pasal dierr ~

aku akan ade sampai betol2 pasti dye betul2 da lenyap , dari mata aku , akan ade orang katerr , aku nih seksa diri untuk orang yang aku suka tapi dierr ta sukerr aku 

tapelarrr ...

ta rugi pown kitew buat baek kat orang nih , hehehe~
aku yang beria block facebook mrM sebab tanak tgk wall dye , at las bersusah payah g bukak wall dye gunerr facebook orang laen , i miss him , tapi hati aku macam berkecai dipijak2 lepas tgk adew ...

IN A RELATIONSHIP~

dekat wall dye , tapi kali nih aku mampu tersenyum walaupun hati aku menangis , senyum sebab dye bahagia , menangis sebab hati nih tercarik sikit , tape , sikit jep ~~

aku bukak wall pompuan tuh , tgk DISPLAY PICTURE *DP* dierr , um , cantek .. tgk mcm baek , hehehe , ta mcm aku nih , hihihi~ pilihan yang tepat la tuh 

aku da taw sape pompuan nih , just seblom nih , kt DP die , die ta letak gamba die , bwu nih aku dpt tgk her real self , then kali nih jgak , aku tgk banyak pos pompuan tuh kat wall mr M , happy betul kan ??

gud3 ...

tiap kali aku skype dgn mr M , tiap kali tuh jugak aku menangis sampai pernah sekali dye perasan , tapi sekali jep dye perasan , hehehe~



sebak sebab rindu , hehe , ta larh , aku tgk dye dok reply2 mcg tuh , hehehe~ buat2 ta nampak , buat2 ta heran jep , yela , na buat ape aku heran , tuh hak dye kan ?? kan ??

sekarang nih aku sedih tapi sedih sampai ta mampu menangis pown , hehehe 

OPSSS!!! 

kul2 darr , na tidow darr ,adios !

psst : aku tulis POMPUAN bukan sebab ta sukerr or benci , tapi aku da biasa panggil membe2 aku POMPUAN , nampak macam kuang ajar kan , dengan kawan2 yang da betul paham jep bole panggil , hehehe~ KBAI !

4 komen budak kiut !:

KertasWarnaMerah said...

alahai...memujuk hati yang lara..hmmmm

cweet pinky said...

@KertasWarnaMerah : lara la kowt , hehe ~

farah.fauzi said...

awak...sedih..hope awk kuat taw.. saya pernah rase mcm ni jugak before ni.. but kite kene pertahankan hak kite.. jgn putus asa k..insya Allah kalau ade jodoh, dia jadi milik awak.. awak kene kuat taw! sy support awak :)

cweet pinky said...

@farah.fauzi : im totally still waitin ^^ stiap kali solat , dye adlh sbahagian doa syer , insyaALLAH , thnx taw