Thursday, 2 February 2012

TRAGEDI di hospital =O


ASSALAMUALAIKUM ~~~

kalaw xjawab dosa , kalaw jawab saaaayyaanng ,

hehehe ~

apew aku na citew hari nih bukan berkaitan isu semasa tapi berkaitan aku sendirik , aku terpikir jugak , perlu kew aku kongsi benda nih ????
(suke suki aku larr , blog aku ! hahahaha ~)

aku na citew pasal kejadian semalam , 31 january 2012 , terbaek ! baca tajuk entry macam citew yang mencemaskan an ? memang cemas beb !

okei3 , aku xnak buang masa intro panjang2 , camni larr , semalam aku hantar mak aku pegi ospital kt SLIM RIVER , then masa mak aku kat kecemasan , aku pown kua sebab nurse tuh suruh aku kua jap then bwu dtg balek , okei , aku pown kluar larr bli mkanan , dari pagi aku xmakan kowt , bdn ak da lmh , dari mula mak aku saket , makan minum aku pown xmnentu jadiknyerr , 

then aku pown blah g makan kt minimart kat ospital tuh , aku beli roti and air kotak , aku makan then aku menung lama kat depan mini mart tuh ( ade krusi kat depan tuh , aku lepak situ larr , siap ade tv lagik ) , ylarr , badan aku lemah lagik , sejam or 2 jam lagik aku gi tgk la mak aku , nurse tuh da pesan camtuh , 

tibe2 ade sorang mamat sungkai area mane tah , tegur aku , borak punyerr borak (aku tanak borak , xdew mud tapi aku tanak dye syok sendiri , aku layan la jugak) lepas tuh mintak number fon aku , aku diam ah , malas na bagi , haish ! dye pjuk2 lak , adeh , rimas , RIMAS ! okei ! aku surrender bagi number fon tapi number fon mak aku larr , naseb aku memang pegang fon mak aku , dye miskol fon tuh , aku pown mngeluarkan fon y dimiskol tuh , (membuktikan aku xtipu number fon larrr , padahal........ )

then aku blah gi tengok mak aku , dye leyh folow aku , sengal , adew aku ajak kew ? aku malas larr na marah owang nih , aku dahlarr xdew mud , adeh ! aku diam jep , dye cakap apew pown biala , aku xpeduli !

bile dye datang , mak aku pown buat bodoh jep , hehehe ~ terbaek mak , mak aku saket sebab tuh dye buat xlayan , aku membatukan diri jep , pastuh mak aku boleh balek , dye bagi mesej kat aku na jumpe aku lagik sekali sebelum aku balek , arrgggh ! tanak aku !

apalagi dye tenung jep aku dari jauh...............haish ~

muke da hensem darr , tersenyum gak aku bile tingat balek , tapi aku xdew rasa sukerrrr , sekian ~~~

(tapi aku xdapat nafi ah , aku rasa dye seorang yang gentleman....hehe ~ tgk la , law aku da tukar fikiran , aku suruh minang jep , wahahaha ! )

hahaha , tuh jep aku na citew , papew pown enjoy yourself ... lalalala ~

4 komen budak kiut !:

cikoniechic said...

spe stalker ko nie????

dyabunga said...

sebenarnya bahaya jugak tau kalau org tu tibe2 tegur kita kan?
kalo dya dah buat bodoh..haha..
p/s : jap g dya tuka tajuk.haha

cweet pinky said...

ak pown xtw larr , mnew pic kaw pompuan ???

cweet pinky said...

yup , taw xpew , xckew larr law tetibe na brknalan nih , adeh , hehehe ~~