Monday, 30 January 2012

xpayah la nak selaput DARA palsu ~~


assalamualaikum ~~

kalau tak jawab dosa , kalau jawab saaayangg~~

hehe , 

gilew la entry an , berani mati , 

apa yang aku nak cakap nih ape yang aku pikir larr , pendapat aku sendiri pasal benda nih ,

handal darr selaput dara palsu skang , aku adew baca beberapa blog pasal selaput , xyah nak bedah2 darr , pakai jari pown bole (aku adew baca kat satu blog nih la kate leyh pakai jari jep) , dah jual macam kondom , yang pakai kotak2 tuh , hehe ,

aku ade tambahan siket , aku letak gamba contoh selaput dara palsu , aku gune gambar dari google jep , ramai sangat tanya2 pasal nih ,

ha , amek kaw , nih la dye , ak bkn xnk letak tapi aku geli tgk nyerr ~~ 


aku adew beberapa persoalan larr pasal isu nih , bagi aku an , bagi yang dah xdew dara , xkesa la kaw nih teraniaya atau semulajadi atau carik pasal sendiri (kata biar terasa wey) , xpayah la nak pakai or buat dara palsu nih , 

'yang palsu tetap palsu , yang ori tetap terbaek'

tuhan xpandang la ade dara kew x (tett ! jangan nak salah faham kat sini , maksud aku bukan suh korang ilangkan dara lak) , dari korang pikir macam mana nak adakan dara baik pikir camne nak jadik orang baik dan pikir camne nak jadik hamba ALLAH yang baek , dari korang risaukan dara baek korang risaukan DOSA ,  dara palsu tuh duniawi jep , 

  • apa untungnya adew dara palsu tuk kowg mnipu bakal suami korang nanti , 
  • apa untungnya pakai dara palsu pastuh korang bwt balek 
  • apew untungnya kalau xdew keinsafan dalam diri korang ???? 

sebenarnya ade maksud laen kalau lelaki nak yang dara nih , maksudnye dye nak yang suci , kalau dah palsu , SUCI kerr ?

ade yang memang dilahirkan xde dara tp suci , ade yang hilang sebab aktiviti lasak tp suci

suci dan DARA (bagi aku larr) benda berbeza wey

kaw dara tapi kaw dah bagi orang pegang2 kaw , pastuh nak bangga2 kaw adew dara lagik , dah jadik trend benda nih , huhahuha ~~

law lelaki nak yang dara tuh hak diorang walaupun diorang pown asalnya perosak , hahaha ~ ALLAH tuh maha ADIL , BIJAKSANA , (aku xpayah sebut pown benda nih , korang dah taw darrr ...)

aku ade dengar , lelaki yang kahwin dengan perempuan yang tidak ade dara tuh jihad (tp bukan jadik pak sanggup ek) , aku xtaw btol kew x wey , heee

OVERALL nih pendapat aku , haha , law ase nak hentam aku or nak tambah info tolong hentam kat bahagian komen ek ~ lalalala~~


26 komen budak kiut !:

dyabunga said...

aku bru tau ada selaput dara palsu..haha

cweet pinky said...

haha , lebih kurang la pengetahuan kitew nih , haha , ak adew bc blog , dara palsu dari cina bahaya, wallahualam , hahaha ~

Chin-gu Bell said...

adakah ni enkau...hahahahhahahaha

cweet pinky said...

hahaha~ ak da agk darr , komen kaw msty mngarut punyerr, hahaha !

cikonie said...

memg ramai la pas nie budak2 yg xder dare pas ni ade dare blik....
so kepada lelaki2 jgn la caye lau cple or wife awk to msih dare...hahahahaha....
heran tol ak gan dunie skunk nie....erhmmmm so yg pling ke berjge2 adalah kaum adam.....

cweet pinky said...

haha ~ law na y baek nih , bkn cuch , kowg pown knew jdk baek , jujur kowg , dpt y jujur larr , hahaha , wallahualam ;p

c!kon!ech!c said...

erhmmmm btoi2....
lelaki yng baik untuk wanita yang baik
wanita yang baik untuk lelaki yang baik...

konklusinye bersikap baiklah anda.......sekalian kaum adam....

Sofuan Saadon said...

Janda dah tentu janda. Anak dara belum tentu dara. Eh,boleh ke cakap macam ni? Huhu.

cweet pinky said...

boleh jep , sental jep , hahah ! kesengalan terserlah disitu~~~lalalala , hehehe~

cikoniechic said...

HUHUHUHU......hak2...nie baru sal selaput dare....
blom agy maknyah yang memg dar tukar jdik wanita yang sempurne sifatnye...
allahuakbar!!!!
minx simpang la ader dari family atau ank beranak kite yang mcm 2...

cweet pinky said...

siap , complete nan dara mak nyah tuh , masak wey , hahahaha ~

Anonymous said...

lgu dream high best!!hehehe

Anonymous said...

terbaik lah ko Cahaya Petunjuk...
mana ko jumpa isu nih..hahaha

cweet pinky said...

@Anonymous ; ala , aku blog walking la , tetibe adew idea , aku pown tulis larr (^___^)

hayatijepeli said...

eh ade kew mcmtu ? haha .

cweet pinky said...

@hayatijepeli ; hehe ~ tataw larrr , try larrr , haha !

Hariekaown said...

Hehehe , baru tau ada selapuk dara palsu . Macam2 dunia sekarang ni . haihh ~ tp totally agree dgn entry awak yang ni . Geli tngok gmbr tu . hehe

cweet pinky said...

@Hariekaown ; pk bratus kali na ltk tp da adew owg mintk letak , letak jgk larr , heee ~

DeltaCharlie said...

Macam ni pun ada ka?? First time tau..fuhhh...Oh God, what happen to the world now!

eintan nurfuzie said...

ooo. baru tau benda ni ada.. klu x buat segmen ni konpom cik en pun xtau

cweet pinky said...

delta: macam2 dah dunia sekarang nih , hehehe ~

cik en : taw takperr , hehehe ~

aimanayie said...

orait. aku baru tau ada selaput dara cenni =.=''

Eiqa ciK said...

Woo.. Eiqa baru tau rupe nye ada gak selaput dara palsu ea..
ISh3.. Semakin canggih teknolgi kite skang nie ea.. Mesti ramai anak2 dara kat lua sane da yang ingin mencube..
^___^

cweet pinky said...

@aimanayie alas taw jgk kan :D info tambahan , annoyin tak ? hehehe ~

cweet pinky said...

@Eiqa ciK kalaw yang nak cube tuh dah tentu bukan tersangat larr 'anak dara' haish ~

9n0L4 said...

terjah entry terbaik orang. hehe. memang terbaikkkkk. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/banyak-persoalan-yang-berada-di-minda.html