Tuesday, 21 February 2012

my STALKER not STALKING anymore =(




tgk gmba pown taw kan mesty na citew jiwang memalam nih , i'm going to tell u back about mr M , na taw sapa dye kowng leyh jenguk kat link nih keyh , 

dye nih , aku boleh anggap sebagai stalker terhormat blog aku and kalaw bole , wall facebook aku , 

SEBABNYA ?
 dye na taw perkembangan pasal aku , tp kat facebook dye taleyh na stalker da , aku da block dye , 

na dijadikan citew aku dapat taw dye stalker blog aku and dye pasan aku adew buat entry pasal dye , *link yang aku suruh jenguk tuh la* secara tidak semena-mena aku malu la dye baca an , dye pown mcm ungkit2 perli2 tentang apa yang aku tulis tuh , 

baru2 nih , aku bagi amaran kt dye , jangan baca blog aku lagik , tibe2 dye touching gilew nan aku an , then dye cakap ~~~

OKEI , DYE TAKAN BACA BLOG AKU LAGIK 

mule2 aku rasa lega , tiba2 aku rasa ta sedap hati , aku pown minta maaf kalau aku terkasar nan dye , then dye balas~~~

TAPELARR , DYE DA RASA KECIK HATI NAN AKU 

hem , bukan salah dye an , salah aku sebab mengharapkan dye , ade prasaan melebih2 sedangkan dye anggap aku as adek jep , hehe ~ aku yang ta sedar , pastu aku sesedap rasa saketkan hati dye , sedangkan dye da baek hati na amek taw pasal aku , sebelum nih aku rasa menyampah , rimas dye stalker blog aku , but now , aku rase sedih sebab dye takan jenguk lagik ke sini ~

aku call dye , dye cancelkan , sebenarnya aku masih mengharapkan dye , huhu ~ ta taw malu an , aku tolak orang laen mentah2 , sebab aku na tunggu sorang nih , ades ~

aku na halau perasaan buduss nih , syuh3 ! pegi3~~~

tuh jep la luahan aku ek ^^

bubbye (^___~)V


5 komen budak kiut !:

ciksukaberangan said...

aiyah~ cinta mmendam rasa~

misskonspirasi said...

sabo je la.. misskonspirasi pon tak dapek nak nolong bab cintan cintun nie huhu..anyway jangan mengharap benda yg dah lepas sudah.. life must go on girl.. lopeh ni jan lupa tggu misskonspirasi lak jd stalker kek cni huhu

cweet pinky said...

hehe , cmtuh ek ?? hehe , tq hehe ~

Saya Disini said...

oowh..masalah cintun upenye awak ni..hihihi.kena bnyk2 bsabr

cweet pinky said...

@Saya Disini : rasa segan ah lak , kiki ~