Thursday, 16 February 2012

DUGAAN lagi ~




kalaw ta jawab dosa , kalaw jawab sayang (^____^)

awal aku update blog ri nih , hehe , adew papew yang istimewa ke ?

yup , hari ini (16 Feb 2012) lagi satu hari yang bermakna dan perlu aku ingat , hari ini kakak aku bertolak kew hospital selayang , kalaw na taw kenapa , kowang leyh baca link nih ,

k ?? da baca ? orite ~

sedeh gk larr , mengalir gak air mata aku , sedeh plak bile tgk akak aku tuh , aku taw dye pown sedeh tuh , ta lame dye kt uma , bawu jep anak2 dye na rapat dengan dye balek , da na kena pergi hospital , lagik jauh pulak tuh ~

makin na pegi hospital nih , makin hilang kudrat dye , na bangun pown na kena ankat , mule2 aku na ankat , aku ta lalu lak , lagik la aku tengah menstrual (harap paham la) , badan aku pown saket2 , then aku pown mintak la abg aku yang tolong ankat (abg btol bukan abg ipar , abg ipar aku da lame m****s)

then mak aku na gi jaga akak aku kat sana , aku risau la , mak aku ta sehat , aku tanak la ti mak aku lak terkandas kat sana , lagi la aku sebak mak aku susah payah camtuh , nafas pown cungap2 , nih la mak aku , apew pown akak aku penah buat kat dye , macam mana tuba pown akak aku bagi tapi madu jgk mak aku balas walaupun mak aku sekadar mak tiri kakak aku 

aku harap lepas nih akak aku lebih la hargai mak aku , cukupla segala caci , kutukan yang dye penah buat kat mak aku , 

alangkah na masak , na iron baju pown mak aku ta larat , aku larang jangan pegi na pegi jugak jaga akak aku , aku mampu doa jep kat tuhan , bagi la mak aku tuh kekuatan , 

18hb Feb 2012 ti aku lak na balek kolej kat tanjung malim , akak aku tinggal kat ospital 10 hari camtu la , so mak aku pown larr , then anak2 buah aku yang kat umah nih , ayah aku la yang jage , aku ta mintak pown aku na ulang alik na tolong ayah aku jaga budak2 nih sebab aku taw sangat ayah aku mesti ta bagi , so aku da plan aku na balek tiap minggu ~ insyaALLAH


4 komen budak kiut !:

dyabunga said...

akak ko kena tahan kat hosp mana?

cweet pinky said...

@dyabunga ; selayang , aku pown tataw spital mane , dye jz ckp ospital selayang , ospital selayang la koet ~

kayna said...

moga semuanya selamat eh..

cweet pinky said...

@kayna : tq ^^