Friday, 17 February 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?


na join jugak , klik banner ini , peace ! tapi kritik blog nih dulu  !




kalaw ta jawab dosa , kalaw jawab SAYANG ~

pertama sekali aku ingin mengucapkan terima kasih kepada blogger dya ! kerana menarik perhatian aku untuk join segmen ini , hehe ~

dengan pantasnya jari aku menaip entri ini walaupun di kelam malam yang gelap *ayah aku da tutup lampu nih*

memandangkan tajuk entri BERANI KRITIK KE TAK ???

maksudnyerr , aku na korang kritik larr , lagik2 aku nih blogger freshie an , na taw la kekurgn blog aku nih *mesti byk an*

jom3 ~ aku jenis terima kritikan owang seadanya sebab aku jenis OPTIMIS !

hehe ~

tapi !

*eh3 , tadi katew optimis , ade tapi2 lak ?*

aku na ingatkan , na kritik bole tp biala maseh dlm keadaan yang sopan , jgn sampai SENTAP , hehehe ~ ta baek an law kitew mnyakitkan ati owg *caci, maki , perli etc* , dapat dosa taw ... ^^

kla nunyte la yerr ~

_SELAMAT MENGKRITIK_

(^_________^)




14 komen budak kiut !:

dyabunga said...

haha..kritik jgn tak kritik.. rasa kalau tak ada widget music tu blog ni msti nmpk lg kemas..dan tukar background..mesti cntik blog ni.. kalau entry plak, cuba lebar kan sikit layout..

Chin-gu Bell said...

jgn duk gedik2 sngat nohhhhh...aku bkan apa, syg kat ang sbagai kawan...gedik2 aku...!!!!hahahah...ok x tara ni

sabry oppa said...

hehehe.. oke2.. nak review blog lah ni.. actually, blog ni nice sgt! sejuk mate memandang, peggunaan warne yg cool tapi ade sikit kecacatannya... hehehehe... header kalau boleh centerkan.. sebab nampk kurang kemas...lg 1, kalau boleh box ABOUT ME tu letak kat sidebar yg paling atas.. senang org mengenali anda... it's profile.. ada faham? hahahaha... terase macam pengkritik profesional lah pulak.. hehehehe.. header anda kurang menarik! so, ape lagi? tukar lah lepas ni.. hehehehe.. yang lain maybe perfect n superb!!!!!!!! sekian!

Shera said...

kritikan secara positif.
bgi adk blog ni nmpak serabut..
background nmpak kebudak-budakan..
not-not musik yg keluar tu agak mengangu.. peace :)

cweet pinky said...

wah , bes mekaseh ats kerjasama ^^

Kawaii_Gurlzz said...

Widget2 music tuh menganggu ar ..
dan ikan2 tuh.. kalau boleh remove jew k~ :)

fizafantagirO said...

Salam ,
aii dear .. dtg nk kritik nih .. =)

ermm background nih .. tak cun la . nampak tak kemas .. lg satu .. ni rasenya ada yang dah kritik kot .. pasal note-note music tu .. mengganggu skit =)

cweet pinky said...

k3 , mekaseh , kerja2 pnyelenggaraan akn dilakukan segera, time kaseh dtg mlawat ^^

misskonspirasi said...

misskonspirasi tataw nak kritik menda apa nie.. sbb sendiri pon tak betoi agi.. cadangan wat cik pinky nan sweet follow jelah apa yg depa dah kritik kat ata nun hihikkk..good luck arap2 jd pemenang.. tapi apa adiahnya?

cweet pinky said...

@misskonspirasi ; terbaek la tuh , hahaha !

Chenta Eyfa Najibrz said...

aiii pinky..ala x sampai ati la nak kritik blog u yg sgt pinky & very da kiut miut nih.Bg eyfa ok jek..cuma lebih byk kan entri la baru best nak ziarah selalu sebab ada bahan nak baca kan..hehehe..pa pe pun Keep in Blogwalking & Salam perkenalan okeh

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Najibrz : ala , adew kew cmtuh , hehe ~ yup , tgh perbykkn entry nih ^^

ell lina said...

nice blog..thanks sbb komen blog sy..=)..jasamu ku hargai..cececehh,,,blog awk ni cantek..xpadat ngan benda2 yg serabut..ehhe..keep on blogging

cweet pinky said...

@ell lina : dulu ta cmnih , then mekaseh lawat , ^^