Wednesday, 23 August 2017

Anime Review : Vivid Strike



macam biasa la bila kita takde keje, kita merajinkan diri selak IG, FB, Twitter dan sebagainya, sedang yaya scroll fb dengan tekun, yaya ternampak satu video pendek anime, nampak menarik, video pendek tu menunjukkan seorang budak perempuan yang membelasah balik pembuli-pembulinya....nampak cool kan?

yaya pun dengan pantas scroll bahagian komen untuk cari tajuk anime tu, kot ada sape2 mention kan, so carik punya carik rupanya video tu merupakan sedutan dari anime 

VIVID STRIKE

Image result for VIVID STRIKE

anime ni best, watak dia mostly perempuan, rasanya memang semua perempuan, watak lelaki tak lebih sebagai sampingan sahaja, anime ni pasal ahli boxer perempuan yang berumur belasan tahun,
tapi boxing dia dahsyat sikit sebab sekali dengan kuasa-kuasa magic sekali, tapi setiap scene lawan-lawan dia memang gempak laaaaaa......

anime ni bukan pasal cintan cintun, seram, ganas tahap histeria, takde, pada pendapat personal yaya la, ia lebih kepada persahabatan, masalah persahabatan yang diselesaikan secara unik iaitu melalui perlawanan boxing....

episod anime ni tak panjang pun, 12 episod sahaja....lagu opening dengan ending dia sangat best...layan...hehehehe...


yaya carik cerita ni kat you tube takde tau, yaya tengok kat website lain...yaya pilih website gogoanime...

so kalau nak tengok try la carik okay...kalau ade yang dah tengok, boleh la kongsi pendapat korang kat komen... adios !!


0 komen budak kiut !: