Sunday, 23 July 2017

now im a teacher...



Hello yaya in da house...


lama dah menyepi kan, sejujurnya rindu sangat nak update tapi takde masa...bukan takde masa sebab kerja tapi sebab sibuk main game dekat phone....critical addicted....


anyway, yaya ada berita gembira untuk dikongsikan dengan sahabat2 blogger yang masih sudi untuk menjenguk blog yaya....


yaya dah jadi seorang GURU....

guru u ollsss...

alhamdulillah, syukur dengan rezeki yang ALLAH bagi....syukur kerana yaya terpilih untuk menjadi seorang guru...

terima kasih kepada sahabat2, family yang sentiasa mendoakan supaya urusan yaya dipermudahkan untuk bergelar seorang guru...


anyway, dah 4 bulan yaya dah bergelar seorang guru, yaya lapor diri pada tarikh 1 March 2017...


so kat sini yaya nak mintak kawan2 blogger yaya supaya mendoakan yaya jadi seorang guru yang baik dan prihatin, serta ikhlas dalam melakukan apa-apa jua urusan okay....


and doakan jugak yaya punya game addicted ni terkawal, adei...teruk nau yaya addicted dah ni....game apa yaya main, nanti yaya update lain keyh...

adios...


3 komen budak kiut !:

cikkyra blogspot said...

Lama dah tak lawat blog yaya. Tahniah dah jadi guru. Moga Allah sentiasa merahmati dengan kerjaya sekarang. Aaminn

NUR CAHAYA said...

@cikkyra blogspot ten kyu ten kyu for coming...hehe

ღizzati harunoღ said...

wow! cikgu rupanya! memang saya pun nak jadi cikgu juga! :D