Wednesday, 17 August 2016

the advertisment


hai, hai, hai, 

tiba-tiba terdetik nak buat entry untuk iklan nuff dalam entry ni, hahahaha...


takde keje latu....

nampak tak gambar macam ni kat tepi belah kanan blog ni...


kalau ada lagi gambaq ni kat tepi, mai la tekan-tekan, jangan malu-malu...

hahaha...

pasai auto post tu, rasanya CP dah tau kot caranya macam mana...

rupa-rupanya CP kena set schedule tu sebelum save....

then after save and close the entry...

CP kena select entry berkenaan and klik 'publish' !

done...

ye dok kawang-kawang...??

okay tu saja...

any comment, comment di bawah, hehehe...



2 komen budak kiut !:

zaitie hasnan said...

xnmpk iklan kete nk di klik..heheh next time i datang lagi...
btw, lepas ni bleh la schedule post ye dok?

NUR CAHAYA said...

@zaitie hasnan CP pun kadang2 nampak tak nampak je iklan tu, hahaha...btw thanks for ur effort, hehehe