Sunday, 21 August 2016

eh? eh?? eeehhhhhhh??



selesai BW bloglist, CP rasa CP nak sahut jemputan dari...

Wanny Dlover

**klik pada nama untuk melawat blog beliau**



untuk join 1 GA ni, selepas tak aktif setahun lamanya, lama jugak la tak join mana-mana GA...or segmen....


secara confidentnya CP klik pada link yang ditinggalkan di box CBOX...

tapi....


eh ?


eh ??


eeehhhhh???




Harap maaf, halaman yang anda cari dalam blog ini tidak wujud.

tak wujud pulak dah....


what happen ??? dah expired date ke ?? hahaha...


takpelah, mungkin GA tu dah expired date kot....so next time la pulak kot kalau ada yang jemput lagi....

hehe...

tu je entry untuk pagi ni....adios...





7 komen budak kiut !:

Mas said...

hahha..sbor je la

Ahmad Hasif said...

kena cuba lain kali tu... salam perkenalan.. :)

Eeiou _ said...

HAHAHA next time lah pulak.

hainom OKje said...

CP...apa CP buat selama setahun tu? Dah grad ke?

hana hadi said...

hai CP...
moga CP berada dlm keadaan sihat n ceria2 selalu..
lama xjejak blok CP ni☺️

hana hadi said...

hai CP...
Lama xjejak blog CP niee...
mogo CP ceria-ceria selalu☺️

hana hadi said...

adoi.. nerves pula hana baca..hahaha

Hana pun dah lama xjoin GA sebab idea mencurah-curak ke ladang gandum. kalau tak ada idea baru join GA. ngeee