Tuesday, 18 August 2015

My Bias in KPOP



Apalah CP nih, pagi-pagi ni sibuk nak cerita pasal KPOP, hahaha ! Tengah KPOP meletop 'kau memang da bomb' taknak lak update KPOP, KPOP ni....

Tak kisah lambat ker terlambat ke sangat lambat ker, nak bagitau jugak bias CP dalam KPOP, bias CP ni dari dulu sampai sekarang sama jer, tak pernah berubah walaupun dah banyak group KPOP makin melambak dekat industri hiburan Korea tuh


My Bias Boy Group !

2PM



Sebab apa 2PM tetap jadi bias CP sampai sekarang dan group boy band yang lain tak dapat mencuri hati ini, hahahaha ~ koya je ayat 


Bagi CP, 2PM adalah boy band yang paling macho dan maskulin abad ini, no jambu ! Badan keding-keding...

Diorang ni adalah group yang paling smart bila pakai suit, hehe ~ Tak caya ? Google lagu I'm your Man kat U-Tube, tiap kali dia kata 

"Im Your Man"

CP angguk2 !! Yes3 !!! hahahaha

Dalam group 2PM ni ahli group yang jadi bias CP lak adalah ~~~


TAECYEON OPPA


Sibuk nak letak oppa jugak, hahaha !




Uniknya Taecyeon, dia bukanlah paling hensem tapi lelaki yang datangnya dengan pakej....

**Hensem
**Cute
**Sexy
**Macho
**Maskulin
**Miow!


and 1 more ! Tinggi ! hehe~

Tinggi Taecyeon nih 185 !

Rendah lah dari Kwangsoo, lebih 5 inci dari tunang CP..


Awak, jangan jeles yer, ni sekadar memuji jer, tak lebih pun..minat-minat gitu jer....


Balik pada citer Taecyeon ni semula habis semua drama yang Taecyeon ni berlakon, CP tengok, tak kira lah citer tu best ke tak, janji ada Taecyeon, kah3 !!

okei, tu jela nak update 


Adios !




14 komen budak kiut !:

Aisyah Sukor said...

hehe. walaupun aisy tak berapa nak minta kpop..... hehe... tp itu tak bermakna lau kpop tak best... hihi

Raihan Shaklee said...

dulu zaman belajar memang layan korea..siap main cop2 pelakon korea dgn kwn serumah..haha... dah kawin ada anak lama tinggal..xmenyempat tgk tv..hehe..

saadiah muji said...

Mahu putih dan jadi Gebu? Ikuti tips menarik disini Pemutih Semulajadi

Nurul Syahida said...

Hi...ensem kan..hihi..:) #follower572

nurulsyahidaali.blogspot.com

Asya Atien said...

annyeonghaseyo chingu...

fatin pn minat tp mnat nickhun oppa lg drpd semua

NUR CAHAYA said...

@Aisyah Sukor CP pun tak berapa nak minat tapi disebabkan sangat minat ngan Taecyeon jer CP minat, hahaha ~

NUR CAHAYA said...

@Raihan Shaklee hehehe, CP pun tak tengok pun citer2 korea nih, layan bila ada masa jer sebab bukan addicted pun

NUR CAHAYA said...

@Nurul Syahida tau takpe :D

NUR CAHAYA said...

@Asya Atien hehe, Nickhun tu comel, suka jugak sebab CP suka sume ahli 2PM cuma taste CP jenis gagah2 sikit, muka mesti ala2 serigala, hahaha, pun boleh :P

Tengku Sofia said...

Lagu dorang memang best!

Nazihah@Jiha said...

minat betul dia KPOP hehe zaman remaja dulu minatlah skrg dah tua tgok2 gitu jak haha

NUR CAHAYA said...

@Tengku Sofia kan ? hehehe , pastu CP paling suka kalau dorang dance, maskulin~~~ hehe

Mawar Rindu said...

Boleh tahan hensem eh dia.. hehe. kita minat biasa2 je korea. tapi kalau drama dia, huish addicted! so time banyak keja mmg x nonton. artis dia sorang je kta minat, Lee Min Ho. hehe

fifie feyca said...

indeed... sume xley lawan 2PM! hahaha.. stuju! teac oppaa my perfect oppa always!! hahaha! nichkhun oppaa kyeopta!! :P