Monday, 17 August 2015

Akhirnya CPUV tapi....






Hari ni CP nak cerita pasal earning nuffnang, asalnya CP pasang nuff saja-saja jer, takde memasang harapan yang tinggi pun tapi masa telah merubah segalanya, CP makin tertarik dengan earning nuff ni, apatah lagi bila baca pasal kisah kawan-kawan blogger dengan nuff...


CP pun nak merasa jugak cash out, cash out nih, huwaaa....tapi earning dalam akaun CP sangat la ciput lagi, biasalah CP pun bukan ada komitmen sangat dengan blog, kejap ada, kejap takde, CP rasa paling ohsem bila ada orang tayah kerja malah jadikan blog sebagai sumber pendapatan utama.....


Setelah sekian lama, baru-baru ni la CP nak aktif semula, lepas beberapa entry, CP terfikir nak bukak nuff then !


ada 1 ads CPUV melekat kat blog CP yang memang CP tak layan langsung ni, dan dilayan macam anak tiri pun ada blog CP ni, sian dia.....

Kalau ikutkan CP tak pernah pun usaha nak ke arah CPUV ni, tapi dia sudi jugak melekat, so CP pun tak alert sebab apa di mai melekat, adakah dia sudi melekat lagi lepas ni ??


dan CPUV tuh bertarikh :

27 NOV 2012 !!!!


Dan pada masa tu lah CP tak aktif. blog....dan ianya terbengkalai begitu saja.....

huwaa, sekarang tengah gigih baca macam mana nak dapatkan earning yang baik untuk blog....huhuhu ~ Sebab rasa sayang seribu kali sayang CP terlepas CPUV tuh...


itu saja luahan rasa hari ini....

Adios !


5 komen budak kiut !:

kisah earty said...

in sha ALLAH, ada Rezeki tak kemana.. :)

Aisyah Sukor said...

nuffnang aisy tak kluar pun dekat blog.. last last malas nak pasang...

NUR CAHAYA said...

@kisah earty tau takpe, in shaa ALLAH :)

NUR CAHAYA said...

@Aisyah Sukor owh, try la lagi, untung tau...

Eintan Nurfuzie said...

cik en lagi xtau pasal semua ni. men letak je.. de spe2 nk bgi penerangan pasal nuffnang ni