Wednesday, 2 October 2013

#5 Blog Review: ch!cZONE


haloooo ... untuk pengetahuan sahabat-sahabat sekalian , CP masih dalam keadaan stabil sepenuhnya, masih lagi terpengaruh dengan kejutan yang baru berlaku....

nak tahu kejutan apa ?? klik pada link INI ..

kali nih , selepas dah berbulan lamanya ... CP nak sambung kerja blog review CP, blog yang bakal direview seterusnya ialah blog sahabat CP sendiri .... my BFF la kata mudahnya, dia merupakan antara pencetus ilham CP untuk berblog tapi akhirnya yang terlebih aktif CP jerr ... si cikonie **panggilan manja CP untuk beliau** terus menyepikan blognya hingga bersawang **tataw apa motif guna tagline bersawang, kalaw bersawang mana sawangnye?? tapi sebab orang lain gune , CP gune jugak lah** 




nih merupakan header beliau , comel kan ?? nak terjah ?? boleh klik pada header ...


kalau tak bole jugak , klik SINI !!


blog si cikonie nih comel , simple dan tulisan mudah dibaca ... tak rugi pown kalaw korang nak datang jenguk2 .. :D


then , kalaw ade sapa-sapa yang sudi nak jadi bloglist CP , boleh ker ...



***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***




1 komen budak kiut !:

hainom OKje said...

bolehlah pegi blog dia nanti....