Sunday, 1 September 2013

awak yang terakhir



hehehehe , selama nih CP duk mention mr bengap la , mr M la , mr Papa and what ever mister lagik , now , semuanya tak berkekalan pown , kali nih , my eyes already on someone else and i hope you're the last


**betul ker entah english teman tuhh , dah lame bebenor tak cakap omputih , celaru jadinye**


how i know him ???


dari FB sebenarnya tapi dye pown belajar di UPSI , dalam sesi berkenalan tuh CP memang dah tertarik dengan dye tapi dek trauma dengan hubungan2 lampau , CP hanya memerhati dan perhati , CP taknak mengaku yang CP sukakan dye sebelum CP betul2 pasti yang dye suker CP 


alhamdulillah , huhuhuhu ~ sampai sekarang dye masih menunjukkan minatnya kat CP even after our 1st meet , hehehehe , i love him , really .....

CP nak suke dye bukan senang jugak , CP dah selidik dye nih macam mana , oke ker , baek ker ... then baru la CP bukak hati nih ...


ape citer mr Papa ??


entahlah , bile CP tanya , dye akan cakap , kalaw ade yang lebih baik pilihla yang lebih baik , dye macam taknak CP berharap kat dye , CP pown tak berani nak mengharap , CP amek keputusan taknak la menunggu benda yang tak pasti 

CP tak bagitaw lagik papa , sebab CP pown tataw apa yang jadik kat dye , memang dye tak kontek CP langsung , langsung takde 

pernah CP call , dengar2 dye teman kawan perempuan beli kasut ??

tuh pown terlepas cakap ...

gulp! hm ...


CP harap yang kali nih yang terakhir , CP nak sayang dye sebaiknya , in shaa ALLAH , but depend on him jugak 


adios !





10 komen budak kiut !:

Iehah Farihah said...

biar orang sayang kita lebih daripada tagih kasih orang yang suka kita je..betul x.baru hidup kita bahagia..

hope jodoh awak ngan dia ada dan kekal sampai bila2..

puteri kasih said...

mudah-mudahan CP menemui kebahagiaan yang CP cari :)

trah zain said...

ohoho.. CP, just wanna wish, good luck ^_^ (American slang) hehe...
tu la org kata pengalaman, dari pengalaman kita belejar kenal org, hopefully you get the best at last.hehe..and he is the one ^_^
(mcm terer je bab ni,,haha)

cweet pinky said...

@puteri kasih macih sis :D

cweet pinky said...

@trah zain hehehehe ~ wow , cik tirah macam pro jerr , ehehehe , btw thx :D

baby comel said...

First tanye dia dulu, berkawan niatnya apa. Kalau suka2, ermmm... tu yg berakhir cmtu je. Harap2 m3njadi ye kali ni,

cweet pinky said...

@Iehah Farihah amin , ehehehe ~ betul tuh , huhuhu

hana hadi said...

haati CP tengah berbunga2 la ek skrang ni.. hehehe

hainom OKje said...

Sapalah agaknya dye tu yeh.... moga dye yg terakhir dan menjadi imam mu CP....

aswadz said...

moga berkekalan.