Tuesday, 26 February 2013

hai , hai , hai semester baru :D






cak !! gambar nih CP dah edit , okei , bile CP letak jer gamba nih kat FB , ramai yang mempertikaikan mata CP , kenapa sepet sebelah , hahahaha ! jawapannya , CP nak try cnap pic wink2 tapi tak lepas ~




nih pulak gambar asal , berlatarbelakangkan toilet , garis mata , dan takde blusher bagai , hahahaha ! muker pown kesat2 , hahahaha !!


okei3 , dah lama kan CP menyepi , sekarang nih CP dah masuk semester 4 , hahahaha ! dah masuk minggu kedua baru nak buat entry kan ?? poyo3 !!


CP jarang giler on9 , bukan sebab assignment tapi disebabkan oleh wifi kolej yang menggila , ingatkan sebab ape , rupanya sebab ade penyelenggaraan wifi , yang heran tuh , mase kitorang masuk nih la nak buat penyelenggaraan bagai , mase tak masuk g , taknak buat lak , CP dah ade assignment on9 tertangguh jer jadiknya , aiyak !


tapi takpe dah setel bile dah ade wifi nih ...


yeah ! seperti biasa , CP dapat roomate baru , alhamdulillah , buat mase nih , CP sangat ngam la , takde la sangat tapi ngam la , boleh borak2 , takde hal , macam2 citer keluar , family la , BF la , citer zaman sekolah la , macam2 la , bes ! yang paling bes , dye pown pinky lover , so , bayangkan la , bilik kitorang nih dah macam takde kaler laen la , hampir semua barang , or memg hampir sangat2 , warna pink 


jangan jeles !!


okei , nih je la nak hupdate , nak gerak g kelas , hadios !!


6 komen budak kiut !:

trah zain said...

wink wink,, ok la tu, style apa CP oi,,hehe
gOOd luck 4 ur new sem CP.. saya pn baru msk 2nd week..hehe

deqjamucuxx said...

mata sepet..mata sepet..haha :)
untung la ade roomate pinky lover.

gudluck 4 new semester yer CP..

cikonie said...

HAHAHA....bak mai hang punye gambar bilik weyhh nak tgok hang punye pink tuh hehehehehe... :)

hana hadi said...

dah sekian lama kenal CP baru hana teringat. kawan hana namanya Diana ada kat UPSI cos geografi. kecik2 putih orangnya :) bulan 6 ni dia habis belajar. kiranya dia sem berapa ek.hehe

blog usang said...

masalah yg boleh buat semua stresss..

sa mic said...

ah sudah! terjatuh cinta dengan awek korea pulak , eh silap ..tuan punya blog ni, hehe comelah cp ni, geram tengok