Monday, 10 December 2012

tuh la namanya rezeki kan ?

hai , pertama sekali CP nak ucapkan ribuan terima kasih kepada blogger yang sudi datang ke blog CP even CP tak berapa nak aktif blogwalking sekarang nih , asimen dah banyak yang siap tapi disebabkan bz join aktiviti yang dianjurkan universiti , masa yang sepatutnya terluang tak terluang *faham tak , faham tak ?*


perihal semalam , setelah berjuang untuk merebut emas dalam silat olahraga kelas B puteri , CP hanya dapat merangkul perak je , huhuhu !


alhamdulillah , dengan skill CP yang tak seberapa nih , CP dapat jugak merasa final , tq sangat2 kat kawan2 seperjuangan dalam silat nih , yang tak berhenti support CP dalam gelanggang , yang tak leyh blah , majlis tertinggi kolej dok turun ramai2 support CP 
terharu sangat !!!!



kan CP ade gitaw yang CP semalam bakal lawan dengan orang yang lebih tinggi , 3 kali CP kena serangan kat muka 

1. pipi
2. bibir
3. leher

paling perit kat tekak , rase nak muntah bila kena penumbuk , kat bibir tak berapa sangat , just lebam je , tak pecah pown ....

wokeyh3 , tuh je cite CP pasal game , huhu ~ even dpt perak je , CP rase cgt2 puas hati 



nota kaki : hari nih CP sebok siket , nak selesaikan folio nota yang tergendala :D

hadios !!







17 komen budak kiut !:

nasriz fardisza said...

tahniah pinky....kuat jgklah pinky ni kan...

kongsi apa saja said...

hehehe... kenapa la join sukan ganas mcm ni... adehh

Crack said...

-_-" Ok ka? Nanti kan...kalau kawin kan...errr...CP tau saya nak bagitau apa kan? hehe..

deqjamucuxx said...

mesti sakit kan CP ?

n boh ubat nahh

cweet pinky said...

@nasriz fardisza hehehe , takde la , CP nih lemah lembut je , tgk peberet kaler le ...

cweet pinky said...

@kongsi apa saja err , sbab minat le ..

cweet pinky said...

@Crack hahah , nak kata turun saham lettew kan ?? :P

cweet pinky said...

@deqjamucuxx hehehe , dah celor ngan ais dah , celor ?? paham tak ??

aku HaniAsyira said...

terer lah tu.. kalau sy entahlah

hainom OKje said...

Oklah jugak tu dpt perak!

Mat Jo said...

sebabkan menang pingat perak, mat jo penuh permintaan CP, nie link dia
https://hotfile.com/dl/174950515/dd5dff6/Aggressive_Romance_01.mkv.html
https://hotfile.com/dl/174950456/2fefc29/Aggressive_Romance_02.mkv.html
https://hotfile.com/dl/174951020/6731b74/Aggressive_Romance_03.mkv.html
https://hotfile.com/dl/174951201/ef92c1a/Aggressive_Romance_04v4.part1.rar.html
https://hotfile.com/dl/174951309/2acb56d/Aggressive_Romance_04v4.part2.rar.html
https://hotfile.com/dl/174951466/e58decc/Aggressive_Romance_05v4.part1.rar.html
https://hotfile.com/dl/174951625/36d0684/Aggressive_Romance_05v4.part2.rar.html
https://hotfile.com/dl/174951753/bc01df7/Aggressive_Romance_06.mkv.html
https://hotfile.com/dl/174952063/a222cf9/Aggressive_Romance_07.mkv.html
https://hotfile.com/dl/174952362/252b74a/Aggressive_Romance_08.mkv.html
https://hotfile.com/dl/174952677/0c03b8a/Aggressive_Romance_09.mkv.html
https://hotfile.com/dl/174952974/28dbffd/Aggressive_Romance_10.mp4.html
https://hotfile.com/dl/174953242/5d9c326/Aggressive_Romance_11.mp4.html
https://hotfile.com/dl/174953590/0d15251/Aggressive_Romance_12.mkv.html
https://hotfile.com/dl/174953759/4eb71ad/Aggressive_Romance_13.mkv.html
https://hotfile.com/dl/174954011/707ee95/Aggressive_Romance_14.mkv.html
https://hotfile.com/dl/174954204/dc1f735/Aggressive_Romance_15.mkv.html
https://hotfile.com/dl/174954619/65df6aa/Aggressive_Romance_16v4.part1.rar.html
https://hotfile.com/dl/174954535/d10d291/Aggressive_Romance_16v4.part2.rar.html
https://hotfile.com/dl/174954605/dccaf38/Aggressive_Romance_SUBS.rar.html

sa mic said...

Ewaaah okay letuw CP oi, hehe asalkan ada rezeki. Taniah yaw

Dikbi Kamaruddin said...

terer la CP...tahniah...

krole said...

wuah tahniah wak...pergh!!! msti bestkan...bkn smua le bat cam wak tau, dpt perak tu kra antara yg terbaik tu! tahniah

Mar Haini Abdul Rahim said...

wahh mantopp la die !! perak tuu.. terer laaa.. hehe biase la org feymes musti sume org nak support hihi. tahniahh dear :)

Juliet_iRa~" said...

tahniahhh!heee

caiyooo siapkan assignment..

Shiyda Aqma said...

kena kt tekak ? ish2 .. btw , tahniah cp ! hehe :)